Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vi backar ett par år..

Dessa bilder är tagna i vår första och andra lägenhet. Detta är typ i början av år 2012 och några av bilderna är från 2013. Hur galet!? Jag och F har ju spenderat en stor del av våra liv såhär långt ihop och jag tycker det är himla fint. Lite pinsamt att se tillbaka på många bilder också men vi var ju så små, haha! Jag älskar oss!

Här blev vi erbjudna en ny lägenhet! Från en etta på 20 kvm till en tvåa på 59 kvm. Alltså detta var ju lycka för oss på hög nivå. WOW så glada vi var minns jag =)

Här reste vi hem med tåg från Göteborg till Umeå och mellanlandade i Gävle i FLERA timmar. Och vi hade storhandlat på IKEA i Göteborg (!?!?!) och allt detta skulle nu med via tåg till Umeå. Vet inte hur vi tänkte riktigt, haha! Men ja.. Där satt vi i flera timmar och till slut så gick vi till en mack som var nattöppen där då vi höll på att frysa ihjäl och tågstationen var stängd.. Där träffade vi en alkoholist som var sååå full och som började babbla med oss och till slut flydde vi därifrån med och satt ute igen.. Herregud, haha..

Tog med oss vårt chockrosa lakan och cyklade till stranden, haha.

Kolla mitt ansikte!? Ser ut som en liten bebis. Och kolla älskade Dexter! <3

Alltså jag döööör… No words needed..

Vår första, riktiga storhandling! Här fick vi skjuts av min mamma om jag inte minns helt fel. Vi skulle fylla på kyl och frys till nya lägenheten =) Annars handlade vi lite mindre mängder och tog bussen alltid.. 

Jag fyllde år tror jag (18 år?) och jag lekte fotomodell (?!) och vi drack vin ute och kände oss så vuxna!

Såhär såg lägenheten vi fick ut förresten!

På den tiden när jag jobbade extra för att kunna betala hyran =) Tjänade mellan 3000:–8000:- efter skatt varje månad. Blev långa dagar fram tills att jag tog studenten med plugg 8-16 och jobb 17-21 men det var det värt såhär i efterhand.

Älskling!! Vid vårt första köksbord =)

Kommentarer

  1. A

    Vad fint! Så roligt att ha kvar bilder från den tiden! Hoppas ni alltid är lika kära och att ni alltid väljer varann💕😊 (Har en son jämngammal med dig, han har varit tsm med sin sambo i snart sju år, hur härlig😊)

  2. A

    Vad fint! Så roligt att ha kvar bilder från den tiden! Hoppas ni alltid är lika kära och att ni alltid väljer varann💕😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish