Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Veckans matlista och recept på halloumipytt

Veckans matsedel ser ut såhär här hemma:

– Linsgryta med fetaost och kikärtspasta

– Halloumipytt

– Tacos

– Pizza med blomkålsbotten

Recept på halloumipytten: 

Olja

Basilika och persilja

Champinjoner

Sötpotatis

Potatis

Morot

Rödbetor

Stora vita bönor

Salt och peppar

Halloumi

Senapskräm som vi åt till pytten: 

1/2 grönt äpple

2 dl crème fraiche

1 msk grovkornig senap

1 tsk agavesirap

Salt och peppar

Skala och hacka alla rotsaker + svamp i små bitar. Lägg ner i en stor skål och salta och peppra, lägg i lite basilika och persilja + ringla över olja och rör om. Häll ut på en plåt (med bakplåtspapper) och kör in i ugnen på 225 grader i typ 10 minuter. Skölj ett paket bönor och häll över plåten. Ha i ugnen i cirka tio minuter till eller tills du ser att allt är klart. På sidan av steker du halloumi som du också skurit i små bitar. När allt är klart så rör du ihop det.

Till senapskrämen så river du äpplet och kramar sedan ur saften ur det du rivit. Bland det rivna äpplet med resten av ingredienserna och servera med pytten =)

Ps! Man kan skippa bönorna om man vill vilket vi gör när vi inte har dom hemma (som ni ser på bilderna ovan). Man kan också lägga till och ta bort vilka rotsaker och grönsaker man vill. Blir bara gott hur man än gör typ =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish