Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tips på bästa tröjan!

Inlägget innehåller annonslänkar

Måste verkligen tipsa er om dessa tröjor som är helt underbara. Jag bor i mina typ! Har dom i två färger men skulle gärna ha dom i varenda färg. Ett genuint tips till er alla som söker en snygg men mysig tröja som passar till allt. Och så ligger den bra till prismässigt också tycker jag. Ni hittar den HÄR.

Ni hittar den vita HÄR. Byxorna som jag har på mig på bilden ovan hittar ni HÄR. Dom är så sköna! Har storlek S i både byxa och tröja.

Ni hittar den rosa HÄR. Älskar denna rosa färg, sååå fin!

Kommentarer

  1. Kajsa

    så fint 😍 jag försöker leta i din blogg efter äldre inlägg (men fortfarande aktuella så man kan beställa såklart)om tips på tröjor men jag hittar inte. har du något tips på vad jag ska söka på?

  2. michaela

    Hej! Såg din bild på Instagram och håller med! vill man amma så ska man göra det! Jag ammar vår dotter som snart är 10 månader men alla andra kring mig slutade amma sina små när de var 5-6 månader för sen tyckte de att det var för stora.. så konstigt argument att de är för stora 🙁 Jag tänkte fråga dig.. Hur går du Jolie att sova? ammar du henne till sömns? min dotter tar nämligen inte heller napp men sover bara om jag lägger mig och ammar henne i sängen och även om hon vaknar vill hon ha bröstet för att somna om.. Hur gjorde du med Jason? Hur somnade han? Också vid amning? Tack för svar, kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad glad jag blir 😀 <3 så hemskt att folk håller på sådär.. 🙁 man blir så ledsen. Jag ammar alltid Jolie till sömns och sedan sover hon själv olika länge. Ibland hela natten och ibland vaknar hon och söker bröstet flera gånger. Då ammar jag henne i sömnen bara. Oftast sover jag vidare själv också samtidigt då vi liggammar 🙂 <3 Gjorde likadant med Jason!! Sedan tog F över nattningen från att han var runt året tror jag. Och då började F lägga honom och bara han kunde lägga honom utan bröstet ett väldigt långt tag. Nu ligger vi bara bredvid honom och nynnar på en sång tills hans somnar, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish