Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

Hoppas att allt är bra med er!

Min mjölkstockning har ääääntligen släppt! Är så lycklig! Man glömmer verkligen bort att njuta av att man mår bra när man väl gör det, haha. Är jätteglad över att inte ha ont mer.

Igår var jag vaken till långt efter midnatt och packade inför resan, tvättade, städade, svarade på mail.. Fick något ryck och kunde bara inte stoppa mig själv. Och så rensade jag i förrådet och drog ut massor med saker som ska upp på vinden. Så idag har F en del att göra med att bära upp grejer dit 😉

Idag ska vi: 

– Filma en videoblogg till er. Var ju ett tag sedan nu!

– Packa klart det sista inför morgondagens resa mot varmare breddgrader.

– Lämna in Fs dator på lagning! Vi får se om dom lyckas fixa den eller om han får en ny via försäkringen.. Den ENORMA sorgen är dock att ALLA bilder från Jolies första tid samt alla videos från barnens första möte osv ligger på den datorn. La ju över allt dit för att rensa upp lite i min telefon och sedan raderade vi allt från mobilen för att frigöra minne. Höll på att börja gråta när han berättade det för mig.. Bilder är egentligen inte så viktiga men just första tiden känns så fin att ha sparad och dokumenterad. Är verkligen genuint ledsen över detta och blir stressad över att försöka lösa det.. Har ni tips på hur man kan göra för att få över bilder någon annanstans om datorn är helt död? Eller är det kört? F håller på att kika runt efter lösningar och det verkar ändå som om han kanske kan ordna detta.. Hoppas det.

– Idag ska jag ha dialog med lite olika försäkringsbolag gällande det jag skrev om igår om försäkring till Jolie. Mailade lite igår kväll och skar ringa runt idag med. Dags att ta tag i detta på allvar nu!

– Tvätta, vika tvätt, tvätta, vika tvätt.. Vill inte komma hem till en stor tvätthög..

– Skura golvet! Eller ja! Vi har ju en så bra ångtvätt som vi kör över golvet. Så den ska vi rengöra med. Är på tiden nu.

– Vi ska ut och åka skidor idag med Jason. Igår inhandlade vi både skridskor och skidor så nu är vi redo för vintersport och lek. Ska även skaffa en snowboard till honom. Tanken var ju som sagt att göra detta efter resan men vi kunde inte hålla oss. Hans farmor gav honom pengar i julklapp till dessa inköp så det blev ju en perfekt present.

Myskramar med pappa gillar Jolie. Bästa morgongoset!

Jag var hos min mormor i förrgår och blev bjuden på så god spenatpaj med bland annat fetaost! Och tårta + paj till efterrätt! Jag har ju så svårt att säga nej till mormors goda mat trots att jag undviker socker och mjöl så gott det går just nu. Men ibland så =) Har blivit lite fuskande men vi äter typ till 90% rent och det känns sååå bra!

Så kul att få stå på skridskor för första gången. Lite svårt men gud så duktig han var! Blev så imponerad av honom. Han är så fysisk vår lilla kille! Älskar allt som har med sport, bus och lek att göra. Allt som innefattar rörelse och utmaning gillar Jason.

Jag och Jason passade på att ha en liten sushidejt igår. Känns lite som vår nya grej, haha. Kommer upp ett inlägg om den förra dejten lite senare idag. Han är så kul att umgås med. Vill stoppa tiden lite nu då detta är världens bästa ålder. Han är bara så… perfekt. Nej fy vad jag älskar honom! Sedan hängde han med mig när jag skulle laga två trasiga naglar och efter det så gick vi till bokhandeln och köpte böcker och en pysselbok som vi ska ha med på resan.

F gjorde muffins också och dom är sååå goda! Denna gång gjorde han dom med bär men annars är det detta recept han gör efter. 

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hej! Skulle va jättekul om du kunde göra en recension på hotellet och resan sen, jag har bf den 7 feb och funderar på att boka en resa till OBC Gran Canaria i höst/vinter då både jag och min sambo fyller 25 i år så det vore en perfekt present men lite osäker på det här med att resa med en så liten 🙂 vad tycker du och dina erfarenheter/tips? Hoppas ni får en kanonresa, verkligen så avundsjuk 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Men vad roligt 😀 låter ju perfekt! Tycker det funkar superbra att resa hit med barn! Hotellet är ju anpassat för just barnen så det är toppen 🙂 Tycker du ska köra!! KRAM <3

  2. Maria

    Hej Gabriella, så tråkigt med F`s dator men jag tror nog inte det är någon fara med bilderna, de ligger ju på en hårddisk och den kan ni ju ta ur och koppla in i en annan dator, min sambo har räddat många bilder på det viset 🙂
    Härligt att ni hittar på så mycket med Jason.
    Trevlig resa 🌞
    Kram!

  3. Emma

    Hej om ni lämnar in datorn hos någon duktig så brukar de kunna plocka ut bilder och dokument och föra över till USB! Min dator kraschade och teknikern kunde lösa det trots att datorn aldrig gick använda igen.

  4. Sofia

    Vad är det för ångtvätt ni har? Sugen på en sån efter att vi ångtvättat golven här med en firma och det blev såååå fint!

  5. Hanna

    Min laptop med alla bilder i låg i mitt barndomshem när det brann ner och blev sen dränkt av vatten när släckningsarbetet pågick. Vi hittade datorn men den var ju såklart helt död, men vi lämnade in den och då kunde man ta ut hårddisken ifrån datorn och sen ifrån den få över allt som låg på den 🙂 så det kommer säkert gå att lösa!

  6. Lina

    PL Data här i Umeå lyckades återkalla alla mina bilder från trasiga datorn. Litet tips bara :p hoppas allt ordnar sig.

  7. Sanna svanholt

    Ang datorn som är på lagning. Finns det inget att göra så ta ur hårddisken ur datorn! Finns skal att köpa som man sedan stoppar in hårddisken i och vips så har ni en externhårddisk! Med andra ord så blir det en hårddisk med usb kabel så ni kan koppla in den i vilken dator som helst och alla bilder etc finns kvar!! Be någon kunnig att hjälpa er så det går rätt till bara 😃 ibland är det bra att ha en man som kan allt som har med it att göra 😘

  8. Sofia

    Vad har han för dator? När vi har PC på mitt jobb som helt slutar funka, brukar jag skruva isär hårddisken och sen använda en apparat vi har för att öppna upp hårddisken via USB på en annan dator, och på så sätt kopiera över hela hårddisken till en annan. Kanske kan funka på er dator?

  9. Amanda

    Hej, kan du inte skriva ett inlägg hur ni tänker kring att flyga med barn? Vi ska också till gran canaria nästa vecka med våran 11 månaders, känner mig nervös för flygresan.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish