Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bio och sushidejt med honom

För ett par dagar sedan så dejtade jag och Jason lite. Måste bli bättre på det där med att ta mig egentid med bara honom. Min stora, lilla älskade kille. Så himla stolt över honom varje dag. Han är bara så genomsnäll, godhjärtad och bäst. Vi började med att se Mighty Pups på bio och sedan åt vi sushi. Hann läsa en bok på biblioteket också innan F hämtade upp oss i stan. Ett par dagar innan detta så såg Jason på bio med F också och då var det Bamsefilmen. Så mysigt att gå på bio med honom och han tycker det är så kul och spännande.

Älskade hjärtat mitt! Han betyder ALLT! 

Kommentarer

  1. Carro

    Kan jag få hans fransar, tack! Haha Så fina! Dina med! Är det fortfarande wispies? Är sugen på att testa men avskyr när ”bandet” är hårt (om du förstår vad jag menar). Är fästytan (fransraden) hård eller mjuk på wispies?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish