Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mitt första inlägg 2019

Hej finisar!

God fortsättning! Hur mår ni? Har ni haft ett fint avslut på 2018 och en bra start på 2019? Hoppas det! Vi har haft det jättefint och firat med vänner och deras barn. God mat, dryck och massor med prat och skratt. Precis som det ska vara. Så glad över att vi har så fina människor i vår omgivning.

Barnen har fått vara uppe mycket senare än vanligt så vi fick sovmorgon både idag och igår. Känns så knäppt att sova bort hela förmiddagen men det har samtidigt varit rätt härligt. Imorgon blir det iallafall ändring på det och vi ska ta vara på ljuset som kommer redan vid 10-tiden. Blir en lugn dag idag och F ska ta med barnen ut och åka pulka. Jag tänkte storstäda huset. Sedan ska vi åka till min mormor och fika.

I slutet av veckan drar vi utomlands så det ska småhandlas lite och packas inför det. Är sååå taggad! Vi behöver lite värme och sol.

Kommer massor med inlägg från senaste dagarna och vårt nyårsfirande såklart. Så kika in lite senare. Kram kram på er!

Vi välkomnar 2019! =) Så spännande med nytt år och ny start! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish