Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

GOD JUL!

Hej vänner!

Hoppas att allt är bra med er. God jul från oss såhär några dagar senare! Har ni haft en fin jul? Mycket tid med nära och kära? Vi har haft det jättefint och det är verkligen SÅ speciellt att få fira jul i sitt egna hus. Wow alltså.. Tänk att jag har en man, ett hus och två små barn. Och att detta på något vis var vår allra första ”riktiga” jul.. Hur sjukt!? Första gången vi julpyntade lite invändigt, hade en gran, tomte.. Nu börjar vi verkligen skapa egna traditioner tillsammans med barnen och jag älskar det.

Vi har ju väldigt sällan krångliga nätter men dagen innan julafton ville Jolie såklart inte sova, haha.. Hon hade lite ont i magen och var allmänt missnöjd. Så vi kom i säng med henne långt efter midnatt. Så morgonen blev lite förskjuten men det gick bra det med. Barnen bjöd på sovmorgon till 10.00 och efter det gick vi ner tillsammans. En gemensam klapp väntade under granen och barnen började pyssla på med den medan jag och F gjorde i ordning brunch.

Jason hjälpte till med sconesen! Och tyckte att det var spännande att mixa ihop smoothien med. Vi gjorde en så god smoothie (recept kommer upp inom närmsta dagarna), dessa scones fast med saffran och denna nyttiga varma choklad med grädde. Och så hade jag gjort tomtegröt någon dag innan.

Under granen låg lite lego duplo =)

Jag hjälpte barnen att sätta ihop bondgården!

Jason öppnade också den absolut sista luckan i sin kalender för i år. Denna var verkligen toppen! Så fina leksaker.

Jag hade på mig min gamla klänning från nelly.com! Tredje året jag har den nu på julafton men den är ju så fin! =)

Jolie hade en klänning från H&M Baby Exclusive och strumpbyxor från Babyshop. Jasons chinos är från Ebbe Kids och skjortan är från Babyshop.

Roligt med en bubbelblåsare i form av dinousarie.

Sedan kom tomten! Hade faktiskt hittat en tomte via vår Köp och Sälj-grupp här i Umeå och vi var sååå nöjda. Så härlig var han! Jason var först lite blyg men sedan blev han superglad. Jolie blev trött rätt snabbt efter tomtens ankomst och somnade.

Hur söta var inte hennes skor!? Hennes första skor någonsin och det är ju bara för gulligt med dessa minsta storlekar.

Sedan gjorde jag i ordning sallad med grönkål. rödkål, fikon, apelsin, vitvinsvinäger, salt, peppar, apelsinsaft, rostade solroskärnor och flingsalt + ostbricka med frukt. Och så begav vi oss mot Fs mamma där firandet fortsatte ihop med alla hans syskon och familjer.

Tog typ inga bilder när vi var där men barnen fick så fina julklappar av nära och kära. Tomten kom även till barnens farmor och Jason tyckte det var så kul att det var ”en annan tomte”, haha! Och så fick dom leka med sina storkusiner som verkligen är världens finaste. Blir så rörd över hur fina  dom är med våra små. Och så otroligt engagerade. Jag hoppas att dom ska få en livslång relation trots att vi bor på olika ställen i Sverige. Är så tacksam över denna jul och kommer att minnas den för resten av mitt liv.

Hoppas att ni alla har haft en fantastisk jul! Stor kram till er alla och tack för att ni följer oss här inne. <3

Kommentarer

  1. Victoria

    Vart är den fina lampan ifrån som ni har i fönstret bakom soffan?😍 är det en adventsljusstake eller har ni den året runt?😊

  2. Alexandra

    Hej Gabriella!
    Vilken underbar jul ni verkar ha haft.
    Jag undrar vart ni har köpt era gråa pinnstolar någonstans? Och är ni nöjda med dem? Köpte nämligen på nätet förut och när de kom så kändes de väldigt vingliga och inte nätta, utan väldigt breda.
    Så svårt när man köper på nätet.

    Tack för svar och god fortsättning.

    Alexandra

  3. Ida

    Åh vilken härlig jul ni verkar ha haft! 🙂 Hur får du dina bilder så fint ljusa utan att de blir gula? Jag lyckas aldrig få till så där fina bilder hur jag än försöker!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish