Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Nyttiga äppelmuffins

F slängde ihop sååå goda muffins igår! Jag var sötsugen på kvällen och i och med att vi inte äter särskilt mycket socker så får man experimentera lite, hehe. Vet att han höftade rätt mycket men här är det ungefärliga receptet:

3 ägg

Cirka 3/4 dl mandelmjöl

Cirka 3/4 dl kokosmjöl

3 msk kokosolja

1 äpple

1/2 msk kardemumma

1/2 msk kanel

1 nypa salt

1 banan

1 tsk bakpulver

Gör såhär: Mosa bananen och rör ihop med ägg och smält kokosolja. Rör ner kryddorna. Blanda i mjölet, riv i halva äpplet med rivjärn. Skiva andra halvan av äpple och tryck i degen (se bilderna nedan) när du hällt i smeten i formarna. Cirka 17 minuter i ugnen och 175 grader. SÅÅÅ goda! Ni måste prova!

Man kan säkert ha i lite honung eller agavesirap om man vill ha dom sötare men jag tyckte dom blev perfekta och lagom söta. Önskar er en fin kväll och imorgon kommer jag igång med bloggen lite mer =) Bland annat får ni läsa om vår jul då!

Kommentarer

  1. Farah

    Tack för receptet ville faktiskt fråga efter det på insta men höll på med dottern samtidigt. Skall lätt prova dessa imorgon ❤️

  2. Linnéa

    Älskar att se vad ni äter och bakar och recepten på det! Ser såå gott och fräscht ut allting 😍 Och perfekt när jag också gillar att äta nyttigt och hitta fler nyttiga bakrecept. Ska prova baka dessa muffins snart 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish