Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Ska Jason börja på förskolan?

Får denna fråga heeela tiden nu känns det som så tänkte att jag ska reda ut era frågetecken! =) Vi har sökt plats här i närheten av oss från och med 1:a mars. Tänker att dom allra värsta sjukdomstiderna är över då så det vore perfekt. Har denna gång sökt en 15-timmarsplats så att han får ett par timmar med lek och bus med jämngamla. Blir bra för oss! Vill ju fortfarande ha honom hemma till större del. Sedan får vi ju också se vad han känner själv. Han kan ju förklara vad han vill och tänker och om han inte vill gå så behöver han inte. Men vi ger det en chans och ser om han tycker det är en kul grej. Har ju egentligen inte behovet av att han ska vara på förskolan utan det är mer för hans skull.

Ni som har missat vad som har hänt med hans gamla förskola kan läsa det här nedan: 

Förskolestatus

Förskola och hur vi valde att göra

Får också frågan om när Jolie ska börja på förskolan väldigt ofta. Detta har jag knappt tänkt på än och det kommer att dröja länge innan hon börjar. Mitt huvudfokus är att hon ska växa, vara frisk, må bra och bli stark. Allt annat är inte så viktigt här och nu. Och som det ser ut idag så har jag ju möjlighet till att vara hemma med mina barn.

Kommentarer

  1. Rebecca

    Ett tips ifrån en som arbetar på fsk.. tyvärr är smittorisken fortfarande stor den 1 mars.. i mitten slutet på april och fram till september bäst-skönt om ni kan slippa att det smittar lilla Jolie med❣️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish