Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden

Lite bilder från telefonen från senaste tiden kommer här:

Hade en riktig mysdag här hemma med mina finaste vän Josefin och hennes underbara barn! Vi fikade, babblade och barnen lekte. Dom minsta barnen hittade verkligen varandra och Jolie pussade massor på lillebror i deras familj. Sötnosar! Och fikat? Jag åt bara frukt, haha. Går faktiskt bra för mig att hålla mig borta från socker, mjöl.. ALLT sådant. Mår så otroligt bra i kroppen och magen. Har ätit två chokladbitar på en och en halv vecka bara och för att vara jag så är det väldigt bra.

F gjorde supergoda bovetepannkakor! Googla ”gabriella joss bovetepannkakor” så kommer recept upp” Åt med grädde och tinade hallon.

Jason hjälper till att vispa grädden!

F och barnen hänger på ofta när jag ska träna och då badar dom under tiden. Sedan möter jag upp dom! Verkligen fint att se allas vattenglädje. Jag själv är en riktig badkruka men jobbar på det där, haha =)

Min stora bebis sov i min famn en stund. Händer aldrig längre så man passar ju på att njuta lite extra! Och ta en och annan bild 😉

Träna, träna!

Och så lite kikärtsgryta på det med råris, blomkål, massor med vitlök, ingefära, krossade tomater och spiskummin.

Lite mer badhus!

En liten selfie innan gymmet! Nylockat hår som inte var lika fint efteråt, hehe.

Lite kaffe med skummad havremjölk! Och naglar med hemsk utväxt. Har fixat dom nu inför jul och nyår och det blev ljusrosa och enfärgade. Ville egentligen köra något juligt eller glitter men i och med att vi ska utomlands i början av året så föredrar jag nog naturliga där i värmen.

Vi har inhandlat en ny ljusstake! Fyndade denna för typ 200:-. Missade dock att den går på batterier vilket inte jag föredrar.. Även många av våra stjärnor går på just batterier och dom måste bytas heeeela tiden… Så störande..

En lekande Jolie! Hon utforskar alltid i lekrummet.

Jason och F byggde en koja!

Lite helggotta! Älskar verkligen grönsaker och dipp. Och nötter, mmm!

Och så har F gjort såååå god linsgryta med fetaost, morötter, röda linser och belugalinser. Just fetaost, krossade tomater och linser är en sååå bra kombo! Och så kikärtspasta och spenat till.

Kommentarer

  1. Linda

    På Clas Ohlsson kan man köpa omkopplare till batteridrivna ljusstakar och stjärnor så att sladden går att sätta in i väggen istället, litet tips bara!

  2. Lovisa

    Heej! Gillar din blogg super mycket. Skulle inte du kunna göra ett inlägg om eran/ era (om ni har flera) vagnar… typ lite bilder och på åkpåsar osv så man kan få lite tips och se för och nackdelar.. jag älskar nämligen barnvagnar och vi tänkte kanske byta snart ifall vi får ett syskon till våran son♥️ Kram och tack för en kul blogg!

  3. Maja

    Åh recept på linsgrytan? En annan linsgryta som jag fick från din blogg är numer en av mina go-to vegrätter i ett försök att minska på köttet!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vd kul 😀 Har tyvärr inga exakta mått men vet att det är gul lök, vitlök, belugalinser, röda linser, grönsaksbuljong, persilja, basilika, timjan, fetaost och krossade tomater + riven morot i! Kram <3

  4. Anna köhler

    har du några tips på hur man bäst kommer igång med träning om man aldrig gjort det? nu har jag problem med ryggen o höfterna men vill verkligen kunna träna på gym 🙂 öppnar ett nytt i Örebro om 2 månader så är därför
    sen på min blogg har jag gjort inlägg om er 🙂 in o läs om ni vill 🙂
    http://www.nouw.com/annakohler1986 🙂 o lämna gärna en kommentar om ni läser

  5. Sofia

    Hej! Ett litet tips bara, ni kanske ofta äter upptinade hallon men tänk på att man kan bli sjuk av det. Eftersom hallonen har plockats av en person och säg att den personen var magsjuk utan att veta det, så dör inte de bakterierna i frysen. Och då kan du bli magsjuk av hallonen. Brukar stå om detta titt som tätt så jag har helt slutat att äta tinade hallon om jag själv inte varit på självplockning och fryst in. Frysta från affären värmer jag upp eller använder till bakning. Bökigt såklart eftersom det är så gott i smothies! Men då kan man ju koka upp hallonen och sen frysa igen i iskuber och ha i smothies. Tack för en fin blogg! Kram

      1. Sofia

        Jag misstänkte att ni hade koll på det. Vad mycket lättare det var innan man visste, så gott ju att bara slänga i yoghurtskålen på kvällen innan och äta till frukost. Nu försöker jag komma iväg och plocka egna och frysa in men det lyckas såklart inte alltid 😊

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jamen visst!! Det är ju så gott med egna 🙂 <3 ska också försöka hitta till sommaren! Så gott att plocka och frysa in. Kram vännen och god jul <3

  6. anonym

    Hej provar att kommentera. Mina och min väns kommentarer kommer inte fram? i stockholm har vi snö men det har gått bort lite. Annars ca minus två och det är inte kallt. Ksn du kanske tipsa om lite fina klänningar till jul eller nyår. Kramisar.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish