Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina vänner!

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra. Hade en riktig dipp igår i att försöka må bra och stressade typ över att jag stressade. Blir arg på mig själv över att jag stressar för ingenting vilket leder till mer stress och en ond cirkel. Blää.. Men ny dag och nya tag.

Vi tog en långpromenad igår iallafall för att få lite luft och motion och så blev det tacos till middag.

Hoppas att ni får en underbar dag. Kram bästa <3 

Mysig kvällspromenad. Bästa som finns! Vi gick jääääättelångt och stannade i en lekpark för utelek.. Barnen började bli griniga på vägen hem så dom fick se på film på Fs telefon. Har en mobilhållare på vagnen så den kom verkligen till användning.

Båda barnen älskar snö men Jason tar nog priset. Gud vad han tycker det är härligt att leka ute nu!

Såå gott!

Hade med mullbär på promenaden! Och solroskärnor + pumpafrön. Jag har problem med lågt blodsocker så det är perfekt att ha med sig lite smått som jag kan tugga på när det börjar behövas.

Igår var jag hos frisören och under tiden hade F varit ute med barnen. Dom hade börjat bygga på en snökoja ute på vår gård. Ska bli kul att se hur den blir när dom är klara =)

Lite kvällsnacks framför Bachelor. Hade lovat mig själv att inte ta fram datorn efter 18 igår men gjorde det ändå och satt alldeles för länge. Blir verkligen så irriterad på mig själv! Men som jag skrev.. Ny dag och nya tag. Behöver verkligen minska skärmtiden för att minska min stress. För visst är sociala medier stressigt många gånger? Oavsett om man har det som jobb eller ej..

Lite handling är också gjord! Skönt att ha fyllt på med massor av bra och god mat.

Kommentarer

  1. Joanna

    Hej! Var det inte högt blodsocker du hade? Eller menar du att du lätt får blodsockerfall?

    Kanske har du mått lite extradåligt av att du har uteslutit många livsmedel. Det är ju ganska vanligt och jag blir likadan. Uscha. Sen är väl inte denna årstid den bästa, med mycket mörker och allt. I år har det påverkat mig mer än vanligt. Skitjobbigt. Sen vet jag ju att du kämpar lite extra med denna årstid och det spelar säkert också in.

    Hoppas du mår bättre inom kort! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Jag hade högt fastesocker vid ett tillfälle.. Men har mätt lite hemma nu och har haft rätt lågt socker med.. Så vi ska såklart kika vidare på detta och vad det beror på <3 Ja, det är säkert så. KRAM fina du <3 ha en underbar jul <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish