Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Bilder från helgen

Haha hur sent kom inte detta inlägg upp!? Detta är alltså bilder från helgen som var! Nu är det ju en ny helg som väntar runt hörnet. Min mobil har varit lite strulig och har inte kunna redigera bilder så som jag önskar. Men bättre sent än aldrig =) 

– Vi har vart på dop för Fs barndomsväns lilla son. Såå mysigt och så fint dom hade ordnat! Jag blir alltid så blödig av sådana här saker och satt tårögd mot slutet. Så fint fika hade dom också gjort. Och i lokalen där det bjöds på fika efteråt så fanns ett lekrum i anslutning där barnen fastnade (såklart) =)

– Under natten till söndagen så hade tomten varit här och lämnat en liten adventsklapp till Jason! Han blev såååå glad! En radiostyrd polisbil som han lekte med konstant efteråt. Så nöjd kille! Och Jolie fick en liten skallra i form av en höna som hon tyckte var rolig. Tomten hade skrivit att han kommer och träffar barnen om två veckor och att dom ses snart så nu längtar Jason lite extra.

– I söndags så mötte vi upp Tove och barnen och hängde på öppna bildverkstaden här i stan. Och efteråt så tog vi en sväng på stan och träffade tomten. Så glada och lyckliga barn, haha!

– Leos lekland har vi också hunnit med! Vi åker gärna dit mot kvällen då det är lugnare med folk. Efter middag brukar vara en perfekt tid på helger. Vi är ju ändå inte där längre än ett par timmar så det räcker gott och väl att vara där mellan 17.30 till 19.00 när dom stänger. Då härjar vi loss ordentligt och sedan totaldäckar barnen i sina sängar. Jolie är med på allt och tycker det är såååå kul!

– Jag har kollat på Bachelor och ätit gurka + blomkål med dipp.. Mmm! Nu är det ju snart över och jag är så exalterad över att se vem som kommer att vinna. Gör dock ont i mitt hjärta varje gång en sårad tjej får åka hem. Har ju skrivit det flera gånger förr men jag har så svårt för sådana program där man ska välja och vraka bland människor. Känns så fel på något vis men samtidigt älskar jag alla program om kärlek! Haha.. Lite dubbelmoral.

– Tanken var att vi skulle åka på julmarknad men det blev inte av då det var så dåligt väder. Vi får ta det nästa år istället när barnen är lite större tycker jag. Blir nog mer uppskattat av dom då också =)

– Har klickat hem massor med nya kläder. Har typ inga stickade tröjor och det är det jag vill bo i denna årstid! Har hittat så fina som faller mig helt i smaken, visar sen. Blev också lite svarta, tighta jeans, mysbrallor.. Sådant som jag vill bära just nu helt enkelt. Ska snart rensa ur min garderob igen och skänka bort sådant som inte kommer till användning.

– Fick ett så roligt bud från LUSH med lite nyheter. Tusen tack! Älskar verkligen LUSH och handlade jämt där förr när vi bodde i Göteborg.. Tyvärr så har vi ingen sådan butik här i stan så det har blivit allt mer sällan. Gillar ni LUSH? Har ni någon favoritprodukt från dom? Jag älskar mask of magnaminty och har använt den i fleeera år. Kommer aldrig tröttna på den.

– Mysdagar hemma! Är inte det världens bästa grej? Under söndagen så hade vi världens adventsmys hemma under förmiddagen. Lekte, gosade, läste!

(REKLAM i samarbete med Ideal of Sweden!!!)– Jag hade ett samarbete ihop med Ideal of Sweden på insta story. Om ni är sugna på några av deras skal så gäller fortfarande min rabattkod Gabriella20 och den ger 20% rabatt! Har inte fått betalt för att skriva detta på bloggen eller kommit överens med företaget att detta ska skrivas på min blogg men märker ut det som reklam iallafall ovanför detta stycke så att ni vet. Ni kommer till hemsidan här. 

Tycker dom har grymt fina skal verkligen! Har bara skal därifrån och så har det varit dom senaste åren typ redan innan jag gjorde något samarbete med dom.

Kommentarer

  1. Linn

    Hej.
    Om ni fortfarande är lite sugen på julmarknad är det på forslunda i helgen. Då kan även barnen gå in och kolla på alla djuren dom har där. Bara ett litet tips brukar vara en fin marknad.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish