Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej vänner <3

Hur mår ni? Vi mår fint och jag tror att ni märker att min uppdatering kanske inte är den bästa just nu. Som ni vet så försöker jag varva ner och stressa av.. Och då räcker inte dygnets alla timmar till ibland. Men jag försöker och ska bli bättre på att planera upp och tidsinställa så att det ändå kommer upp cirka två-tre inlägg om dagen framöver. Måste bara hitta lugnet i det nya först. Tränar varje dag, försöker somna innan midnatt, allt socker och mjöl är borta.. Ja, det är ändå en del som har förändrats och jag mår redan lite bättre. Försöker meditera och hitta min andning också minst en gång om dagen. Och så ska jag ju räcka till för barnen, laga mat, tvätta, städa.. Allt det där. F gör ju också det såklart men det tar ju trots allt tid fast vi är två. Ja, ja.. Det blir bättre framöver iallafall, lovar! Kommer förresten ett inlägg senare idag om hur jag tar hand om mig själv bättre och mina bästa tips.

Idag kommer vänner hit och leker. Blir superkul för både mig och barnen. Och så ska jag försöka kolla upp var vi kan gå för att se ett luciatåg här i Umeå. Jason skulle nog tycka att det vore så spännande att se.

Önskar er en fin dag. KRAM! Ni är bäst. Uppskattar alla kommentarer ni lämnar efter er så mycket.

Mitt stora hjärta! Han ville mysa massor i soffan igår när han var nyvaken. Är så kär i honom!! Tänk att han är tre år nu!! Så sjukt..

Och denna tjej ska bara ställa sig upp i stolen! Och nej, sele funkar inte! Hon bara skriker då! Så det blir att ställa sig upp och sätta sig ner, ställa sig upp och sätta sig ner osv hela måltiden.. Haha.

Fotade och flmade ett samarbete för Mister Spex igår. Så roligt samarbete och nu ska jag ha glasögon när jag jobbar.

När hela familjen tar sovmorgon. Mina hjärtan! Så glad att dom är mina. Tacksam varje, varje dag.

Är så nöjd med vår färg i sovrummet!! Har köpt en svart pall som ska stå där nedanför dom vägghängda krukorna. Hoppas det blir fint =)

Nu har vi massor med snö utanför oss. Så skönt att få vår fula gård gömd för ett par månader 😉

Kommentarer

  1. Profilbild
    Evelina

    Hej ❤️
    Har en fråga men du behöver inte svara om du inte kan ❤️ Är Jason aldrig surig eller tvär mot Jolie? Min son är 2.5 och nu när hans lillasyster är 9 månader känner jag att det hänt något. Han säger nej till henne hela tiden, tar saker ifrån henne, kramas hååårt och tittar på mig samtidigt, typ håller fast henne. Detta vände från en dag till en annan!! Jag försöker att liksom hitta balansen mellan att skälla (och kanske förvärra beteendet) och liksom försöka avleda. Är hemma själv med båda och känner mig så misslyckad så gråter varje kväll. Blir SÅ arg på honom men försöker att inte visa det för jag förstår att det bottnar sig i svartsjuka och det blir garanterat inte bättre då. Blir inte arg på honom i sig men på situationen. Besviken typ. Vill att han ska känna och se det där fina vackra som jag ser 🙁 usch fan. Ni verkar inte ha det så alls 🙁 känner att det är mitt fel.

    Konstig kommentar kanske, tycker ni verkar ha det så bra får nästan ångest av det.

    Vill att barnen ska älska varandra. Dom fåe gärna hata mig men inte varabdra. Omöjligt kanske att få det så 🤦‍♀️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 nej kanske inte sur och tvär men ibland (oftast framför sina kompisar) så ska han spela tuff och typ putta till henne eller sätta sig på henne eller liknande.. Eller ta något av henne och kasta iväg det. Ibland blir han sur också såklart! Men inte jätteofta.. Mest om hon typ förstör något legobygge han gjort eller om hon gör något sådant. Så han kan absolut bete sig illa mot henne också! Inte alltid kärlek och kramar så att säga. Förstår dig helt.. Du är INTE misslyckad <3 du är fantastisk!! Och tro mig, dom älskar varandra <3 alla syskon håller på sådär mer eller mindre! Det hör till syskonkärleken ju 😉 Och de är iiiinte ditt fel!! Tänk aldrig så. Du är bäst, kram!! <3

  2. Profilbild
    Anna

    Stolen från babybjörn är fantastisk , prövat flera stycken till mina barn men den här är oslagbar ! Aldrig mer behöva vara orolig för att dom ställer sig upp 🙂

  3. Profilbild
    Ottilia

    Du skulle kunna ha en ”dagens insändare” eller något. Du skulle kunna ha ett visst tema varje vecka (som till exempel ”min/vår förlossning”, ”psykisk ohälsa och vara mamma/pappa”, ”att vara ensamstående mamma/pappa”, ”min abort”…) där de som läser kan mejla dig sina historier och så lägger du upp den på din blogg. Då får de som vill chansen att dela med sig av historier som det är viktigt att läsa mer om. Både de lyckliga historierna men också de sorgliga för de finns ju också.

    Då får du ett mindre inlägg om dagen att stressa om, vi som läser får ännu mer nytt material och de som delat med sig kan få en liten shout out till en blogg eller kanske en instagram OM de vill. Jag tycker det vore en rolig grej för att få alla ännu närmare varandra här på bloggen.

    Kram

  4. Profilbild
    Isabella

    Hej! Vi har samma problem med vår snart 8månaders som vill stiga upp ur stokke stolen hela tiden. Vi har ingen sele men satte istl en kudde bakom så hon inte ryms att stiga upp☺️

  5. Profilbild
    Daniela

    Haha vi har också en liten klätterapa här hemma 😍 Försökte med sele men det gick inte alls, han hatar att sitta fast. Han är 2,5 år nu och sitter oftast stilla i stolen nu, eller på knä. Man tar de ”fajter” man absolut måste. Som att inte leka med eluttag, inte äta godis varje dag, inte slåss osv. Men han tyckte det var så roligt att stå, sitta, stå, sitta så varför inte? Han var nöjd och åt bra så länge han fick hålla på. Att få barn att lyda bara för sakens skull känns så onödigt. Vilken slags vuxen vill vi uppfostra brukar jag tänka? En som lyder blint eller en som tänker efter själv, har en egen vilja och inser att han själv kan påverka sitt liv och situationen han är i. Lite ”jobbigare” under uppväxten kanske men vilken trygghet som vuxen!
    Tack för en fin blogg! Du känns så lugn och trygg i din roll som mamma ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men sötnosen då!! Håller helt med dig <3 SÅ bra skrivet. Känner exakt likadant. Kram och tack för så snälla ord <3 värmer enormt mycket.

  6. Profilbild
    Eva

    FAst då kanske man kan knäppa fast henne med spännen i stolen? Vadå hon skriker bara då? Hon måste väl ändå lära sig att inte få som hon vill hela tiden?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fast jag bestämmer väl själv vad jag gör med mitt barn och vad mitt barn som är 11 månader ska ”lära sig”? Du får lära dina barn det du tycker att dom ska kunna och jag får ta hand om mina så som det känns bäst för mig och min man. Sköt du ditt egna så sköter jag mitt 🙂

    2. Profilbild
      Rebecca

      skulle du tycka det var kul att sitta fast mot din vilja? Så länge dom är med på att hon ställer sig upp finns de ingen fara. När man lär sig något nytt, vare sig man är liten eller stor så är de ju det enda man vill göra? Hon lär sig med tiden att man bara ska sitta. Finns viktigare saker i ett föräldraskap än att bråka om små saker. Jolie är förmodligen jätte stolt över att hon kan ställa sig upp själv på stolen.

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Håller helt med dig Rebecca. Tur att vi alla kan göra det vi tycker känns bäst i vårt egna föräldraskap och gentemot våra egna barn. Vi är ju där hela tiden och hjälper henne upp och ner. Och ha hon är jättestolt 😉 kram fina

    3. Profilbild
      Elin

      Eh hon är 11 månader? Lite tidigt att lära dom att man inte alltid kan få göra som man vill. Eller, det lär dom sig fast på deras nivå. Typ som att jag säger ”nej” när min son drar katterna jättehårt i svansen. Att tvinga dom att sitta ner i den åldern är överkurs.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish