Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julklappar med kärlek

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cervera

Jag ÄLSKAR Cervera och blev superglad när jag fick veta att vi skulle göra ett samarbete ihop. Har varit en trogen kund sedan länge då jag tycker att dom har mycket fint och något för alla. Tänkte i detta inlägg ger er lite julklappstips till nära och kära.

Med koden Gabriella10 får ni just nu 10% rabatt på ordinarie priser. Koden gäller mellan 10/12-24/12. Klicka HÄR för att komma till hemsidan. 

Hur fina är inte dessa assietter? ÄLSKAR dom och hela denna serie. Perfekt klapp till någon som ska flytta hemifrån och behöver porslin eller någon som älskar att servera sitt fika/äta sin kvällsmacka lite finare. Fina assietter piggar verkligen upp! Och just denna serie finns även i större tallrikar, skålar osv. Ni hittar dom HÄR.

Detta änglaspel är ju MAGISKT fint!! Vi är kära i det här hemma. Jason älskar att titta på när änglarna snurrar. En så fin gåva som inte kostar särskilt mycket. Tycker att man kan ge bort den till i princip vem som helst som gillar julen. Ni hittar den HÄR. 

Perfekta klappen till alla barn i familjen! Eller den som älskar att baka? Ge bort dessa ihop med lite pepparkaksdeg!? Så bra julklapp och så uppskattad då man får en hel upplevelse i bakningen. Cervera har massor med olika kakmått i olika utföranden. Ni hittar dessa HÄR till riktigt bra pris. 

En chokladfondue är väl ett måste i varje hem? Ge bort till syster, bror, svägerskan? Också en himla bra present till en bra peng. Som passar dom allra flesta! Ge bort ihop med en god chokladkaka eller bara som den är. Ni hittar denna enkla och stilrena HÄR. 

Huuuur fin!? Denna är såååå så fin! Älskar den! Jag använder den som adventsljusstake men kommer att ha den framme året om. En ljusstake som är enkel och fin men ändå med det lilla extra. Som passar hemma hos dom allra flesta. Ni hittar den HÄR. 

En god glögg hör till julen för dom flesta! Denna är såååå mumsig! Och även denna är ju en perfekt julklapp till dom allra flesta! Mormor, farfar? Kusinerna? Ni hittar denna HÄR. 

Hoppas att ni fick lite inspiration! Kram på er finisar. Och glöm inte att koden Gabriella10 ger er 10% på ordinarie priser. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cervera

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish