Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar, instagram

Jag bad er ställa frågor till mig på instagram och här kommer lite frågor och svar =)

Hur har ni råd med alla utgifter? 

Jag jobbar med mina sociala medier och F hjälper mig massor med det. Det är så vi har råd.

Vad gör du en dålig dag och har du tips på hur man blir mer driven/positiv som person? 

Ska jag vara helt ärlig? Om jag har en dålig dag så tillåter jag mig själv oftast att ha det. Alla dagar kan inte vara bra och vissa vill man bara dra ett streck över. Ibland har man en dålig dag av en anledning och ibland finns det ingen anledning alls till det.. Och båda två är lika okej. Brukar försöka härda ut under dagen och orka ta hand om barn, hem osv och på kvällen brukar jag unna mig något extra gott, se en bra film, ta ett långt bad.. Göra sådant som får mig att må bra. Sedan somna i god tid och hoppas på att nästa dag blir bättre!

För att bli mer positiv och driven.. Hmm.. Jag tror att man måste göra det man älskar och tycker är kul! Att försöka finna glädje i allt man gör och inte sträva efter något annat hela tiden samtidigt som man jobbar mot sina mål och drömmar! Förstår ni hur jag menar? Exempelvis så kanske man jobbar på ett jobb som känns helt okej samtidigt som man drömmer om att göra något helt annat. Då kanske man sakta men säkert kan jobba sig mot sitt mål samtidigt som man hittar det fina och bästa med jobbet man har precis här och nu. Att man uppskattar det lilla i vardagen istället för att vara ledsen över det man inte har/vill ha. När jag är grinig eller känner mig allmänt negativ så påminner jag mig själv om mina fantastiska barn, min underbara man, vårt fina hem.. Men framförallt så påminner jag mig själv om att jag kan gå, stå, se, känna, äta, höra.. Det är inte en självklarhet. Att på något vis känna tacksamhet för varje dag men ändå våga sig på att sträva framåt och fånga sina mål och drömmar. Då förblir man både positiv och driven.

Kan du inte sluta skriva ”F”? Det känns så opersonligt?

Jag har ju gjort det såå länge =) Varför känns det opersonligt? Kanske börjar skriva hans fulla namn framöver någon gång. Vi får väl se, haha.

Behandlas Jolie med någon medicin? 

Nej, det gör hon inte och jag hoppas på att hon inte ska behöva det heller.

Är du rädd inför framtiden med din nuvarande karriär?

Nej jag ser inte en jättelång framtid för mig inom sociala medier som ni vet. Jag älskar det jag gör här och nu men jag vill mer. Vi får se hur livet blir framöver men jag går inte runt och oroar mig i onödan.

Har Jason reagerat på att Jolie mår dåligt? 

Eftersom att hon inte mår dåligt just nu av sitt hjärtfel så har han aldrig reagerat på det.. Eller klart han har fått se mig och F varit ledsna över det och han vet ju att vi åker till doktorn ibland för att kolla på lillasysters hjärta. Han är väldigt fin mot sin syster i det stora hela. Vill alltid krama och klappa henne, vill att hon alltid ska vara med och inkluderar henne. Pussar henne.. Vill vara med och mata henne =) Han är så fin min lilla kille.. Och när hon är sjuk så är han alltid lite extra varsam mot henne. Jag tror han vet att lillasyster har ett speciellt hjärta och att därför åker vi till doktorn ibland typ.. Vi har ju också som sagt förklarat att vi är ledsna och varför när vi har varit det (speciellt i början när Jolie precis kommit till oss och allt var så ovisst).

Tar du vitamintillskott?

Just nu tar jag D-vitamin och B-vitamin.

Hur gick det med cellprovet? 

Har inte fått svar än tyvärr! Är så nervös!

Har ni alltid varit vegetarianer? Om inte, vem blev det först? 

Vi blev det tillsammans när vi hörde på radio hur mycket julskinka vi svenskar äter runt jul. Då kände vi att NEJ vi vill inte äta djur mer..

Fungerar det bra att inte ha skydd runt kaminen? Vill inte heller ha något skydd då dom är så fula. 

Vi tänder den typ aldrig när barnen är med! Och om vi gör det så har vi stenkoll på Jolie. Jason vet ju att det gör ont att ta på den och att det är varmt där.. Men hon förstår ju inte det än =) Har gått bra hittills men hon har å andra sidan inte varit med mer än två gånger när vi eldat i den.. Vill inte riskera något i onödan men vill inte heller köpa skydd då jag inte hittat något som är fint, hehe.

Kommer alla era barns namn börja på J? 

JA! Just nu känns det så iallafall =)

Tycker du att det är fel att inte köpa julklappar till ett barn som är 7,5 månad? 

Nej, nej, nej! Tycker inte man behöver köpa julklappar alls till någon om man inte vill! Barn behöver inga klappar! Julen handlar om kärlek och att få vara med dom man älskar. Lite god mat på det.. =) Klart det är kul med en klapp men vill man inte/har inte möjlighet att ge så behöver man inte känna press kring det. Ett barn som är litet förstår ju inte heller om hen får en klapp eller inte. Tror det kanske blir mer viktigt om barnet är äldre och kompisarna får julklappar osv. Min tanke iallafall!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Maja

    Fina Gabriella, du verkar va en genuint fin människa på både insida och utsida. Jag har en son som är i nästan samma ålder som jason och en dotter i nästan samma ålder som jolie, någon månad yngre. Kan inte ens föreställa mig din ständiga oro för Jolies hjärta. Men vet du, jag tror att hon är en stark tjej och kommer fortsätta vara det. Önskar er lilla fina familj all lycka, välmående och kärlek❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad snäll du är <3 vad fint skrivet av dig. Blir otroligt berörd. KRAM till dig<3 och tack för pepp och kärlek <3 <3

  2. Profilbild
    E

    Jag kan hålla med om att de inte är speciellt snyggt kanske med skydd för kaminen men hellre det än att riskera att sina barn gör sig illa. Innan vi hunnit köpa vårt eldade vi en gång, och tyvärr räckte det för att vår son ( då 1 år) skulle fram och bränna sig. Det går SÅ fort, jag satt bredvid honom på golvet när han traskade iväg åt ett annat håll men så bara tvärstannar han och vänder rakt mot kaminen. Tyvärr hann han fram innan jag hunnit resa mig upp och sprungit dit (och då snackar vi kort sträcka). Barn reagerar ju heller inte som vi vuxna med att det gör ont och tar bort handen utan de står kvar med den 🙁
    Hela handen brännskadades, i två veckor var vi på sjukhuset varje dag för att lägga om såret. Tack och lov har barn bra läkkött och nu 2 år senare syns ingenting! 🙂
    Men, hellre ett fult skydd och säkert resonerar jag efter det här.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men huva 🙁 lilla vän <3 <3 håller helt med dig! Därför väljer vi att inte tända kaminen när barnen är med. Dom gångerna det har hänt så har vi burit på Jolie hela tiden och då är det alltid så att hon vaknat och inte kunnat somna om och vi har tänt den under tiden som hon sov, kram <3

  3. Profilbild
    Jennifer

    Hoppas du får snabbt svar på ditt cellprov! Jag fick vänta 6 månader på svar då det är personalbrist där provet analyserat och att screeningprover på ej sjuka inte är prioriterade, vilket ju såklart är förståeligt… Men det var verkligen inte kul att vänta ett halvår 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish