Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej måndag!

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Hej finisar.

Hoppas att allt är bra med er. Vi har haft en jättefin helg men mycket att göra och mycket vi VILL hinna göra. Galet att det är jul snart förresten. Känns helt sjukt att nästan ett helt år har gått sedan Jolie föddes.. Det är verkligen inte en myt att åren går extra snabbt efter att man har fått barn. Det kommer ett inlägg senare idag eller imorgon med lite bilder från helgen förresten och lite mer av vad vi har gjort!  =)

Ser iallafall väldigt mycket fram emot jul i vårt hus. Många har frågat hur vi ska fira jul och vi vet faktiskt inte riktigt än. Känner inte för att fixa och dona för massor av folk så tror faktiskt att vi kommer att vara bara vår lilla familj och så får vi umgås med släkt och vänner dom andra dagarna kring jul. Hur firar ni? Firar ni stort med släkten eller på något annat vis?

Önskar er iallafall en underbar dag! F har tenta idag och jag får vänner över i eftermiddag. Blir babbel, fika och så får barnen leka loss i vanlig ordning.

Kram kram <3

Det är färdigmålat i vårt sovrum nu men såhär bodde vi i ett par dagar, haha! Trångt men mysigt.

Vår älskade, fina Jolie! HÄR hittar ni Babblarna-figurerna som hon älskar och HÄR hittar ni hennes söta dress.

Har rensat igenom hennes garderob igen och här är två favoriter som används flitigt. HÄR och HÄR finns dom.

I fredags var jag hos läkaren och hela familjen följde med! Älskar min familj. Dom ger mig så mycket stöd och trygghet i precis allt. Har jag dom så har jag allt jag behöver.

Vi åt sååå god middag! F gjorde egna kikärtsbiffar (dom var i ugnen då jag tog bilden) + sötpotatis, broccoli, rödbetor och brysselkål i ugnen. Och så gjorde han jättegod sås till! Ärtorna på bilden är barnens, haha =)

Vi har hunnit med en sväng på biblioteket. Bytt ut alla böcker vi har hemma ännu en gång och så stannade vi och läste en sväng. Så mysigt!

Vi var också med på deras sång/sagostund. Så mys!

Efteråt åt vi ute och det blev god sallad för oss alla! Mmm!

Våra små älsklingar igår! Myshög på golvet och andra advent.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish