Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Glad fredag!

Hej älskade vänner!

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår bra här hemma och har hunnit med en sväng på bibblan idag. Och så har vi hämtat paket, slängt återvinning.. Jag har varit och tränat. Sååå skönt! Har inte ätit socker nu på tre dagar och tränat varje dag. Har också tagit bort all vit pasta, vitt ris, vitt bröd, potatis.. Saknar det inte ens! Dricker te med gurkmeja och kanel också då dom kryddorna sänker blodsockret. Hittade faktiskt ett te som innehåller just det + att jag häller i ännu lite mer av kryddorna i, haha.. =) Är så inne i att ta hand om mig själv bättre och kommer nog att lyckas. Har minskat min skärmtid rejält också och lägger mer tid på annat.

Nu har vi ätit middag och barnen har badat. Startat en film så får dom vara vakna lite senare idag. Så mysigt. F ska iväg och träna och jag ska se repriser av Bonde söker fru och dricka te när barnen väl somnat. Tror att jag ska kika runt lite efter byxor och mysiga stickade tröjor med. Saknar det i min garderob.

Kram på er.

Happy girl efter ett träningspass =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Kikki

    Hej Gabriella, du kanske kör Ceylon kanel redan men ifall du kör vanlig cassia kom ihåg att den är lever toxisk om du för i dig för mkt per dag! Tänkte utifall att du kör den även i ex gröten oxå och sen ökar te intaget!

  2. Profilbild
    Amanda

    Känner att jag precis som du behöver ta hand om mig själv bättre efter tre år med två barn, fyllda med kärlek men också med stress. Önskar gärna inlägg om vad du gör för att ta hand om dig, som motivation. Blir så inspirerad utav din blogg, kram.

  3. Profilbild
    Sara

    Tack för ditt svar och inspirationen angående vad jag kan tänka på med diabetes 2. Jag har också slutat med socker nu så gott som. Mår bättre nu och ska också göra allt i min makt för att inte behöva medicineras. För även om det inte är diabetes 2 så tror jag som du att det är ett varningstecken och kan bli oavsett ifall jag inte slutar med de saker du nämnt. Jag ska också sluta med vitt bröd, vit pasta och ris och potatis.

  4. Profilbild
    Milla

    Kan inte du (i mån av tid) skriva ett inlägg om matintroduktion? Gärna när der kommer till bitar och sånt som barnet kan ta själv och äta på. Tycker det är så läskigt, är livrädd för att det ska sättas i halsen. Men samtidigt måste man ju lära barnet. Vore så uppskattat med ett inlägg om hur ni började, vad ni ger och vad som funkar bäst! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish