Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Var hos läkaren i fredags och har fått remiss till käkkirurg och öron/näsa/hals-läkare gällande förändringen i min mun.. Varken läkaren eller min tandläkare tyckte att det såg farligt ut men respekterade mig så mycket i min egna känsla. Och i och med att det ÄR en förändring så är det bra att kika på det. Ser ju inte äckligt eller farligt ut som sagt.. Mer bara att huden är svullen och tjockare på ena sidan av tungans undersida. Bredvid strängen där under.. Som att huden har blivit tjockare och vuxit lite. Nej, det är så jobbigt.. Vill bara bli kallad nu så att jag får mer information om vad det kan vara.

– Vi läser mycket här hemma just nu! Så roligt att dyka ner i böckernas värld och båda barnen kan sitta som uppslukade av en bok. Det börjar komma allt mer för Jolie nu också, det där intresset. Hon hänger verkligen med och det är så kul att se! Två nya böcker som vi läser här hemma: 

– Jason har fått börja öppna sina kalendrar och han tycker att det är så kul! Vet inte riktigt vad vi ska köra på för tradition här hemma men i år kör vi två kalendrar. I en får han öppna fram ett litet djur/tillbehör varje dag (kalender från Sleich) och i den andra så är det choklad. När jag var liten så fick vi en liten klapp varje advent. Vi testar oss fram lite och provar såhär i år iallafall. Nästa år provar vi nog klapp varje advent och då kan det vara allt från play doh till ett biobesök eller liknande. Hur gör ni? Eller håller ni på alla klappar fram till jul?

– Är besatt av Bachelor just nu! Älskar verkligen program om kärlek och är så peppad på att få se vem som vinner.. Samtidigt tycker jag att alla sådana här program är så skumma.. Att en man ska stå och välja bland massor med kvinnor? På något vis känns det så fel samtidigt som jag gillar att se kärlek! Är sååå kär i kärleken som ni redan vet, haha! Jobbigt dock när någon måste åka hem och blir ledsen.

– När jag var hos läkaren så tog vi också prover! Så nu är det gjort och jag hoppas på okej resultat. Får ett samtal imorgon mest troligt så är väldigt nervös.

– Är så sugen på en ny taklampa på övervåningen och nya köksstolar men ska hålla mig! Är inne i en sådan där period där man verkligen vill boa hemma och fixa i ordning. Nu när det är så kallt ute så spenderar man ju enormt mycket tid i hemmet. Myser iallafall till det med filtar, fina kuddar, massor med varm dryck.. Älskar vårt hem! Snart ska vi måla om i sovrummet och jag är så peppad. Direkt det lugnar sig lite med plugg för F. Kommer bli så fint och härligt med en mörk färg på väggarna.

I Stockholm var jag inne på ZARA Home och ååååh så mycket fint som fanns nu inför jul! Varför finns inte den butiken i Umeå!? VARFÖR?

Här var vi och köpte färgen och nu står den och väntar på oss i förrådet här hemma.

– Det är så fint att Jason verkligen förstår allt det här med jul i år. Vi pratar så mycket om tomten, om snö, om att vi ska fira nyår och om att vi ska åka och träffa Lollo och Bernie på Gran Canaria strax därefter. Det är så jäkla häftigt att ha ett ”större” barn hur mysigt det än är att ha en liten bebis. Åh, vad jag älskar min stora, fina kille. Som är så klok och snäll. Vi har förresten hämtat ut våra pass nu också så nu är vi redo för semester om någon månad!

Här kikar Jason på juldekorationer inne på JULA. Tyvärr hade dom slut på allt jag ville ha. Hade bland annat spanat in julkulor i sammet.

– Samma dag som jag var hos läkaren (i fredags) så passade vi på att storstäda hemma och fixa granen! Skönt att bara tänka på något annat och göra det mysigt för vår familj. Och så blev det tacos till middag som F ordnade medan jag såg på Frost med barnen i soffan.

Kommentarer

  1. Sindy

    Att gå på semester kommer att vara mycket bra för dig <3 När vintermånaderna anländer, saknar jag sommarmånaderna 🙂 Tack varje dag för att läsa den här fina bloggen. Kram fina <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish