Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Bilder från Stockholm

Tänkte dela lite bilder från vår lilla resa till Stockholm. Ganska direkt efter att planet landade så bar det av till Gamla stan där Ren Logik har sina lokaler. Väl där så väntade ett såå mysigt glöggmingel där vi blev bjudna på plock och fika, glögg, julmust och information kring deras produkter. Jag älskar ju allt som är mer ”vänligt” mot miljö, bebis, människa, djur och Ren Logik har verkligen underbara städ/tvättprodukter som passar perfekt in på alla dessa kategorier. Uppskattar också företag som tänker långsiktigt och nu ska dom ex. börja producera sina pumpar i återvunnen plast från hav och sjöar. Sådana där kanske små saker som gör SKILLNAD. Så bra! Produkterna finns på Apoteket, stort genuint tips! Har inte fått en krona betalt för att skriva detta.

Vi fick pyssla ihop var sin fin korg med produkter och lite annat och se lite av deras nyheter, mingla och lära känna varandra. Det var barn och bebisar överallt och bara så himla mysigt. Tack för igår till REN LOGIK och bästa tjejerna som jag fick träffa.

Önskar er en härlig dag, kram!

Hotellet var jättefint! Så mysiga rum och fantastiskt god frukost. Älskar verkligen hotellfrukost men får alltid ångest av att det finns så mycket att välja bland.

Haha! Jason somnade på väg till eventet och fick sova vidare i deras soffa.

Fina Amanda och fina Andrea! Två supersnygga supermammor!

Jolie och Amandas lilla Luca.

Så fint inne hos Ren Logik! En riktig dröm! Hade vi inte bott i nybygge hade jag velat köpa ett äldre hus och renovera. Behålla fina, gamla detaljer. Såå mysigt.

Blev en hel del strosande på stan. Jason fick en helt egen varm choklad med grädde att dricka med sugrör. Vi tog också en promenad till Junibacken.

Det var så himla fint att få uppleva detta med barnen. Jason var såå lycklig över att få vara i Pippis hus!

Dagen efter eventet innan vi skulle åka hem så somnade Jason igen! Alltså lilla hjärtat! Intensivt att resa till en annan stad. Men han hade så roligt.

På flygplatsen piggnade han till och körde runt sin syster i vagnen som vi fick låna där.

Blev en del fika också! Alltid mysigt att komma iväg ett par dagar och bara ta hand om varandra. Byta miljö för en stund.

Kommentarer

  1. Sophie

    Åh, jag älskar Ren Logik! Tyckte de var för dyra förr men ”unnade mig” (haha, hur man nu unnar sig städprodukter…….) en gång i somras när jag fick sommarbonus på lönen. Säger bara wow! Man behöver ju knappt någon produkt! Blev plötsligt inte så dyrt när en flaska räckte en halv evighet. Kommer aldrig köpa något annat nu. 😀 Hotellet ni bodde på såg sjukt mysigt ut! Minns du vad det heter?

  2. Rebecka

    Alltså han kan somna överallt ?! Så jäkla sött! Har han inget behov av att vaggas eller gungas eller nått för att kunna somna? Så fint och tryggt barn ♥️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha nej oftast somnar han bara i bilen dagtid! Men han var trött och ville åka i vagnen på väg till eventet och då somnade han! 🙂 Och den andra dagen så bar F honom och då somnade han i hans famn <3 haha!! Kram finaste <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish