Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Hej fina ni!

Måndag igen. Har ni haft en bra helg? Vi har haft det jättebra barnens förkylningar börjar gå över. Så skönt. Dock har jag börjat dra på mig något igen, haha. Orkar inte! Känner mig snorig när jag vaknar men sedan går det över under dagen. Hoppas det inte blir värre än så.

Mys: När jag skulle promenera med barnen i fredags (F var i skolan) så tänkte jag att det vore toppen att bygga ihop vagnen till en syskonvagn då Jason var krasslig. Tänkte att det skulle bli mysigt för honom trots att han egentligen är för stor för sittdelen på vår donkey nu.. Men iallafall! Det var SÅ mysigt. Han älskade det. Myste verkligen ner sig i åkpåsen och var så fnittrig och glad. Haha! Älskade hjärtat! Så vi behöll vagnen som en syskonvagn hela helgen när vi skulle ut och promenera. Nu har vi byggt isär den igen och vi får väl se om detta var sista gången han åker eller om det blir av fler gånger.

Tanke: Räknar verkligen ner till vår semester i början av januari nu! Ska bli så himla härligt att få vara i solen under en hel vecka. Tror det kommer att ge så mycket energi. Nu håller vi bara tummarna för att vi håller oss friska fram tills dess och att vi mår bra när vi ska iväg. Så typiskt om man skulle få värsta magsjukan lagom till resan eller liknande. Fy!

Imorgon: Vi flyger till Stockholm för att gå på event hos REN LOGIK. Och så ska vi bara vara, bo på hotell, strosa runt. Känns så mysigt! Och det blir Jolies första flygtur. Jag är sååå nojig dock! Har fått en sådan dålig bild av att flyga.. Sist jag flög var jag höggravid och flyget ”kastades” hit och dit då det var oväder. Folk skrek, vissa spydde.. Det var verkligen KAOS. Jag var helt säker på att vi alla skulle dö och att planet skulle störta. Det var dessutom snöstorm och kolsvart ute så man såg iiiingeting. Är lite ärrad av det.. Minns att jag skakade och grät när jag klev av flygplanet och att jag sa till F att jag aldrig mer skulle sätta mig på ett plan.

Höjdpunkt Det bästa med helgen var helt klart vår långa promenad in till stan där vi fikade saffranssemlor innan vi tog bussen hem. Älskar att promenera och speciellt när det är härligt väder ute. Barnen var på så bra humör också! Vi träffade också några poliser och Jason fick ett klistermärke av dom. Han tycker ju att det är så spännande med poliser, brandmän osv just nu och vi läser mycket böcker om dom. Det är andra gången han får prata med poliser och han blir lika blyg och glad varje gång, haha =)

Jolie: Har börjat sova bra igen. Somnar vid 19 och sover tills 8-9 någonting. LYCKA! Annars så har hon börjat prata jättemycket. Hon säger ”där”, ”slut”, ”mamma”, ”pappa”.. Kan härma några djur.. Våra barn är så otroligt lika men ändå så olika. Jason har ju varit och är väldigt sen i talet medan hon är tidig. Han var dock mer i framkant med finmotoriken och allt det fysiska i allmänhet.

Jason: Min bästa lilla kille! Han missade sin dansavslutning igår då han var så pass förkyld att vi tyckte det var bäst att han skippade. Han ska klä på sig själv varje morgon nu för tiden (har varit så under ett par månader nu) och man får absolut inte hjälpa till med något då han kan själv. Han är såå busig och sprudlande. Hela han bara utstrålar BUS typ, haha! Aldrig en lugn stund och han är oftast så glad! Smittar av sig något enormt! Han har ju byggt sjukt mycket lego med F och nu har han börjat bygga helt galna hus och bilar helt själv! Är så imponerad och trodde inte att ett så litet barn kunde bygga så bra helt utan hjälp.

Jag: Trycker i mig äppelklyftor med mandelsmör varje kväll, är besatt av Bachelor, känner mig rätt stressad då vi har så mycket projekt på gång just nu som jag vill avsluta. Behöver egentligen inte stressa över det men jag är bra på att stressa upp mig själv i onödan. Hatar att ha saker liggandes. Detta är ju också första året jag inte solar solarium alls så känner mig så himla blek (HATAR den känslan!). Men kommer nog aldrig att lägga mig i ett solarium igen. Det är inte värt risken! Nu väntar en lugnare vecka när det kommer till jobb för mig och det känns otroligt skönt. Här nedan ser ni när vi fotade för ett samarbete med Google Home.

 

Önskar er en underbar dag och start på veckan. KRAM!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish