Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Julklappstips under 100-lappen

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Sista dagen på Black Weekend idag och jag tänkte tipsa er om lite julklappar under 100-lappen. Vet att många av er vill att jag ska göra ett inlägg med lite julklappstips så tänker att det kanske är dags nu! Bara ett par veckor kvar till jul.

Jag och F kommer i vanlig ordning inte att ge något till varandra då det bara känns onödigt. Vi har allt vi behöver för nu. Barnen kommer dock att få en del julklappar av oss. Hur tänker ni kring julklappar? Är det något ni är stressade över? Tycker att hetsen är så hemsk egentligen.. Jul handlar ju om precis allt annat än att köpa och stressa. Tråkigt att det har blivit så. Nej, i år ska jag inte stressa över julklappar har jag bestämt. Eller om något annat kring jul för den delen.

Bebis/barnleksaker: Badleksaker är alltid en bra idé! Och man behöver inte ens använda dom i badet utan dom är perfekta för bebis tandsprickning istället för bitring exempelvis. Vi har alla dessa djur nedan och barnen älskar dom! En skallra eller en bitring är perfekt för dom minsta, böcker eller pyssel är alltid ett säkert kort. Gosedjur är ju nästan alltid uppskattat och likaså pussel (som ju går att anpassa enormt efter ålder då det finns många olika alternativ). Även träleksaker är en stor favorit här hemma och skärbrädan + frukten har vi. Vi har även den med grönsaker.

Barn inredning/övrigt: Att ge bort bestick, tallrikar osv är alltid uppskattat och välbehövligt. Finns så många fina varianter med, tips! En bebis kan ju inte ha för många filtar och dessa nedan var ju ljuvliga =) En förvaringsmatta, en fin kudde, en sparbössa.. Eller en krok till lekrummet?

Barnkläder: Finns ju så mycket fint och här nedan är ett litet urplock! Ryggsäckar är ju perfekt att ge bort nu och vill man ge bort något lite till ex. en bebis så är det ju perfekt med en napp och ett par söta strumpor. Finns så många! Älskar allt nedan.

Skönhet/smink: Här kommer lite tips på smink/hudvård/hår och allt är såklart under 100-lappen! Perfekt för dom som är intresserade av sådant här.

Hem och inredning: Här kommer lite fina tips på saker till hemmet! =)

Hoppas att ni gillade tipsen =) Skulle ni vilja se mer julklappstips? Under en viss summa? Någon speciell kategori? Kläder? För honom? För henne? Berätta gärna så fixar jag det. Kram fina ni. Ha en underbar söndag.

Kommentarer

  1. Nea

    Jättebra tips!
    Skulle dock inte rekommendera att tipsa från cocopanda. Risken för fejkprodukter är väldigt stor då de sysslar med parallellimport. Många märken som säljs där (tex real technique) har inte cocopanda listad som återförsäljare = inte legit att handla från

  2. Ellinor

    Vi har tack och lov ändrat lite riktning på julen. Jag/vi köper julklappar till barnen. I år går vi nog ihop och köper en större legosats. Till mitt eget barn på 2.5 år köper jag inget alls. Fast hon ska få en lego adventskalender så det blir väl julklappen från oss. Det passar iallafall oss väldigt bra! Tycker det är bra om man kan gå ihop och köpa något som verkligen behövs/önskas 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish