Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En promenad i kylan

Det är så svårt det där med förkylningar. Barnen är ju sjuka när dom är förkylda men ändå inte. Tillräckligt sjuka för att man inte ska umgås med någon men ändå inte så sjuka så att dom bara vill ligga och vila och mysa.. Så det blev en promenad igår när Jolie skulle sova så att Jason fick springa av sig lite.

När vi kom hem så myste vi ihop oss i soffan och såg en film i väntan på lunch:

Kommentarer

  1. En läsare på Tomtebo

    Åh, vart finns det där fina utegymmet/hinderbanan? Är det i närheten av lekplatsen? Brukar leka där ibland med barnen men har inte sett den där😊

  2. Therese

    Vilken storlek har du på dina gråa ostronskålar från mateus? De som du la ut på instagram idag som du åt acaibowl 🙂 är det liten eller mellan storlek?

  3. Felicia A

    Hej!
    Har en fråga, ni äter ju inte kött. Hur förhåller ni er till att ni har en soffa som är stoppad av dun/fjädrar?
    Bara en fråga! 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förhåller mig väl inte på något särskilt sätt till det. Vissa äter kött men köper inget med fjädrar i.. Andra använder produkter i skinn och bär päls + äter kött.. Vissa är veganer och använder inget från djurens rike.. Vi köper produkter med fjädrar/dun ibland, äter ägg och använder mjölkprodukter. Köper skor och liknande i skinn ibland. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish