Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Black friday

Hej fina <3

Idag är det Black Friday! Ska ni köpa er något fint? Handla julklappar? Jag tycker att Black Friday är toppen om man shoppar på ett ”smart” sätt. Alltså att man köper dom fina ting man kanske har kikat på länge men inte riktigt haft råd till att unna sig eller liknande. Att köpa bara för att det är billigt och för köpandets skull är bara så enormt onödigt. Så mitt bästa tips är att skriva en lista och sedan utgå från den. Tänk efter en extra gång om du verkligen vill ha/behöver det du ska köpa eller om det bara är priset som lockar. Försök att tänka lit extra smart en sådan här dag när alla företag lockar med bästa priserna.

Ibland får jag panik för att jag i princip lever på att andra konsumerar. På att göra reklam.. Det är så svårt det där. Jag tipsar ju aldrig om saker jag inte tycker om utan alla mina samarbeten och annonslänkar är alltid genuina. Men det är klart att jag får en tankeställare ibland.. Vi bloggare bidrar ju till konsumtion enormt mycket och i längden känns det kanske inte jättebra. Sedan känns det ju fantastiskt att kunna dela ut en rabattkod ibland och kunna ge någon möjlighet att köpa till lägre pris. Vissa har ju suktat efter något specifikt länge men inte kunnat köpa och då är det ju ändå fint. Äh, jag vet inte.. Det är så svårt det där. Jag älskar ju det jag gör och jag arbetar som sagt BARA med företag jag faktiskt tycker om och kan stå bakom. Men det är ju samtidigt just reklam som gör att jag kan försörja mig och göra just det jag gör. Vet inte vad jag vill komma till med detta inlägg men lite tankar från min sida bara såhär på morgonkvisten.

Kram vänner, ha en fin fredag.

F gjorde pannkakor till frukost igår. Till detta blandade vi sockerfri jordgubbssylt + färskost och crème fraich. 

Mammas lilla tjej! Sitter och äter pannkakor själv. Alla hennes barnvänliga tallrikar diskades så det fick bli en i porslin. Som tur är flög den inte i golvet, hehe.

En av mina nya växter. Pillerfikus! Älskar den =)

Vi sjöng massor igår. Jason var Så trotsig igår.. Tror egentligen inte själv på att det finns något ord som heter trotsig men igår var han fasiken just TROTSIG. Herregud alltså. Gjorde allt tvärtemot, lyssnade inte på något alls.. Både jag och F var på bristningspunkten men sedan lugnade det sig mot kvällen.

Jolie somnade 23.00… Snorig näsa och övertrött. Kände mig helt död så chokladasken fick smyga upp.. Blev ett par bitar och guuud så jag njöt. Så himla goda. Tänkte ta en lång dusch med men orkade inte så däckade i sängen vid 01 istället när all städning, allt jobb och alla andra måsten var gjorda.

Barnen klättrade överallt igår i vanlig ordning..

Målade våra nya sängbord. Jason hjälpte till. Har beställt knoppar till dom nu med. Blev enkla i silver som är superfina.

Kommentarer

  1. Elin

    Alltså varifrån är chokladasken!! Såg gudomlig ut 😍 är den mjölkfri eller kan du äta mjölk igen? Min kille är 8 månader nu och snart ska jag testa att äta lite mjölk igen och se hur han mår av det 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från GODIVA 😀 sååå god choklad! Tror den finns lite överallt i matvarubutiker 🙂 ja, jag kan äta mjölk. Hoppas det löser sig, så jobbigt när man måste avstå från vissa saker <3 <3 kram

  2. Mia

    Kan inte du skriva ett inlägg om barnmat, alltså mat de kan äta själva och hur man överkommer rädslan att de ska sätta i halsen? Typ när började ni, hur började ni, vad gav ni, när ökade ni och när vågade ni ger mer ”större” grejer? Alltså inte ett inlägg om amning och den kompletteringen utan bara fokus på den riktiga maten 🙂 jag får uppfattningen att du säkert känner igen min oro och rädsla eftersom du har sån enorm kärlek inför dina barn precis som jag. Men samtidigt vill jag att mina små tvillingar ska lära sig för de kan ji inte äta puré hela livet haha. De är 8 månader nu och vi har testat jätteförsiktigt med små små brödbitar bara. Det går bra än så länge. Är bara så rädd för allt annat och större bitar framförallt… livrädd verkligen. Provade ge varsin majskrok en gång som alla tipsade om men de bet ju av jättestora bitar o fick in i munnen så jag fick panik och tog ut det snabbt. Haha vad tusan ska man göra? Hur blir man trygg? Förlåt för lång kommentar men har så många funderingar o du brukar ge så bra tips så skulle verkligen uppskatta ett inlägg om det 🙂 <3

  3. maria

    Jag har beställt de julklappar jag ändå skulle köpa till barnbarnen, blev lite billigare än vad det annars skulle blivit 🙂
    Maria i Skåne

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish