Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner <3

Jolie är fortfarande krasslig här hemma så vi kör en hemmadag till. Det behövs verkligen känner jag. Vi hade en himla fin familjedag igår och F skippade föreläsningen och tog hand om barnen med mig. Båda två var i enormt behov av närhet och det var skönt att slippa försöka ha fyra armar när jag bara har två. Vi lagade god mat, tog en promenad ute när Jolie somnade så att Jason fick bli av med lite spring i benen och så hängde vi bara hemma och läste böcker, pysslade och lekte på golvet. När Jolie skulle sova en andra gång på dagen så var det omöjligt att lägga henne då hon hade så svårt att andas genom näsan.. Min älskade lilla tjej! Så vi tog en tur med bilen så fick hon sin eftermiddagsvila i bilstolen. Sedan vi bytte från babyskyddet så älskar hon att sova där. När vi ändå var iväg så köpte vi två sängbord + färg som vi ska måla om dom med, lite nya växter och så. Jag och F turades om att springa ut och in i butikerna, haha! Jason fick se på Greta Gris på min mobil i bilen och han klagade inte =)

Önskar er en helt underbar torsdag. Stor kram!

Min fina, fina bebis. Gör så ont i mig att se henne sjuk även om det bara är en förkylning. Hon blir så ynklig med allt rinnande snor men ändå ska hon alltid le och babbla. Mitt hjärta smälter! Så glad, stor, klok och fin. Min Jolie.

Barnen härjade loss i vår lilla walk in closet under morgonen.

Jason visade lillasyster sina nya leksaker som han fick i ett kinderägg. Han är så stor nu, min lilla kille. Har börjat komma massor med nya ord och uttryck. Det går verkligen framåt med talet och jag är stoltast i världen. Stoltast i världen över allt han är och allt han kan. Min bästa kille! Tänk att det är över tre år sedan jag fick bli hans mamma. Att den där lilla människan på bilden i blå tröja förändrade mitt liv helt och visade mig vad kärlek innebär.

Väntar på att blommorna från min mamma ska slå ut.

Spelade in ett samarbete igår. Man får passa på dom få timmarna som det är ljust ute. Resultat kommer på insta story på fredag så kika in där då =)

Det är så kallt ute nu! Längtar tills snön kommer tillbaka. Det blev så ljust och fint den korta tiden som den låg på marken i oktober.

Lyckades fånga henne på bild mitt i en gäspning, haha!

Min fina tjej!

Detta bud kom till oss igår. Massor med god choklad från Godiva, mmm! Kunde inte ha kommit lägligare mitt i alla dessa sjukdomar, haha.

Kommentarer

  1. Susanne

    Tipsar om näsplåster att sätta på näsan när man är förkyld. Finns för barn med. Nezestrips.
    Lyfter på nåt sätt så man får luft när man ska sova. Mina barn har älskat dem och känt stor skillnad.

  2. Natalie

    Usch va jobbigt när de små är förkylda. Jag fick tipset om physoimer (osäker på stavningen). Finns på apoteket och är en stor flaska. Men den var verkligen superbra till den lilla snoriga näsan.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish