Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon vänner!

Känner mig så oinspirerade i dessa morgoninlägg. Känns som om det alltid står samma sak i dom. Tror att jag just nu är inne i en svacka med bloggande över huvud taget. Är rätt stressigt och mycket just nu med barnen, plugg, jobb, alla relationer.. Försöker få ihop vardagen så gott det går och har typ inget roligt att bjuda på förutom vardagspusslet som inte alltid lyckas gå ihop varje dag. Men vi gör så gott vi kan.

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag tog kontakt med en PT som är specialiserad på just mammor och kroppen efter graviditet och förlossning. Känner att jag behöver lite motivation och en kickstart. Är ju bra på att investera tid och pengar på alla andra fronter men nu är det dags att få lägga lite på mig själv, min egna kropp och mående. Har kommit in i en period där jag vill ta hand om mig själv då jag glömmer det allt för ofta. Ska kolla alla mina värden nu som ni vet (vill bara se om allt står rätt till i kroppen), inväntar svar från cellprovstagningen, har börjat med lite meditation varje kväll (via en app som heter just ”mindfulness” och nu är det dags att ta tag i kroppen, hållningen och min styrka på allvar. Har också dragit ner rejält på socker på senaste tiden vilket känns SÅ bra. Har blivit någon munk och bulle någon dag här och där men det är långt ifrån varje dag jag trycker i mig längre. Känns som att jag är på väg åt rätt håll iallafall.

Igår var mamma här och köpte med sig blommor och frukt. Vi hade en jättefin eftermiddag och kväll. Idag var tanken att hänga med vänner medan F är i skolan men Jolie har hostat och haft svårt att andas hela natten… Hon känns varm också.. Så blir en lugn dag hemma istället.

Kram och ha en underbar dag!

Solen kikade fram igår så då fick vi bråttom ut såklart. Man vill passa på den korta stunden den är uppe.

Blev chili sin carne till både lunch och middag.

Och lek och bus med barnen hela dagen lång! Bodde i mjukisar med osminkat ansikte och håret i slarvig boll.

Kommentarer

  1. Evelina Kyrk

    Förstår dig verkligen men GUD vad du inspirerar!! Varje dag! Alltså jag läser din blogg flera gånger om dagen, och skriver ofta kommentarer för jag tycker du är bäst 😀

    Kramar <3<3<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish