Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Dålig dag

Hej fina <3

Hade en sådan dålig eftermiddag igår. Fick så ont i huvudet, var trött, kände mig yr.. Känner mig rätt ofta yr nu på senaste. Kanske har det med lågt blodtryck att göra? Eller stress? Hade väldigt lågt blodtryck när jag väntade Jolie och det känns precis likadant som under graviditeten när jag väl blir yr. Försökte ju nå vårdcentralen igår men alla telefontider var redan tagna när jag ringde. Provar igen idag!

Måste verkligen hylla min älskade man. Han är en sådan klippa! Var helt slut igår som sagt och somnade till och med i soffan en stund medan han tog hand om barnen och lagade världens godaste linsgryta till middag. Förstår inte vad som hände med mig men mådde verkligen kasst och huvudet snurrade.. Fy. Hoppas på en bättre dag idag. Är själv med båda barnen och i eftermiddag kommer min mamma förbi en sväng.

Önskar er en härlig dag. KRAM!

Lite bilder från gårdagen =)

Kommentarer

    1. Sara

      Har mått precis likadant igår och idag utan att förstå varför – illamående, huvudvärk, matt, snurrig och bara helt ur fas. Såg ikväll att det snart är fullmåne, kanske därför 🙂 Kram

  1. Josefine

    Vart kommer din fina svart jacka ifrån? Så fin!!
    Sen undrar jag det ser ut att vara äkta päls på Jasons overall stämmer det? Ni är väll så emot det?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dry lake 😀 <3 ja, det är det tyvärr! Köpte den begagnad för ett år sedan! Hade ingen aning om att det var äkta päls förrän jag fick hem den. Har råkat göra detta misstag två gånger i mitt liv (en gång med denna overall och en gång med en mössa) men har valt att behålla grejerna ändå då misstaget redan är gjort, kram! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish