Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej vänner <3

Hoppas att ni mår bra. Vi har haft en fin helg. Mycket familjetid och lek med barnen. Har druckit många koppar med te och ätit en del lussebullar, haha. Det är det godaste jag vet denna årstid typ! Nu är jag på jakt efter lussesemlan och sedan är livet komplett =)

Lite av veckans planer: 

– Ringa och boka tid på vårdcentralen för att kolla mina värden. Vill kolla om jag kan ha någon vitaminbrist, diabetes. hypotyreos eller liknande. Har haft en önskan om att kolla upp detta länge men har dragit mig från det. Känner mig ju rätt så trött och även nedstämd i perioder. Vet dock inte om det beror på Jolies hjärtfel (som kommer ikapp ibland och gör mig så ledsen) eller om det helt enkelt kanske beror på något annat. Så det är dags att ringa samtalet idag!

– Baka morotsbollar med kardemumma. Tänkte göra det igår kväll men det blev aldrig av. Kollat upp ett recept som jag verkligen vill prova så det måste jag göra i veckan har jag bestämt.

– Vi ska fixa våra pass i slutet av veckan. Var tvungna att omboka tiden vi hade förra veckan.

– Filma ett större samarbete som jag har på gång. Det lär nog ta en hel dag att filma och redigera men det känns jättekul och jag tror att ni kommer att gilla det också.

– Beställa lite julgrejer! Vi har ingenting hemma som har med jul att göra förutom tre julstjärnor och typ 10 julgranskulor, haha! Så det ska inhandlas lite julgranspynt och annat nödvändigt inför slutet av december. Lika bra att göra det redan nu innan man står där och stressar i sista sekunden. Tiden går ju så snabbt!

– Hänga med vänner

– F har en hel del i skolan som vanligt så jag blir själv med barnen. Det känns bara kul! Vi ska hänga ute när vädret tillåter och annars blir det mycket pyssel och lek inne.

Önskar er en jättefin start på veckan. Kram kram! 

I lördags blev vi bjudna på lunch, fika och gott sällskap hos fina vänner. Vi fick också spana in deras nya lägenhet som var såååå fin! Så typiskt att vi flyttade från vårt gamla område.. Annars hade vi varit grannar idag!

Killarna hjälpte till att skära banan! Så himla duktiga!

Sååå gott!! Blev sugen på detta nu i skrivande stund när jag såg denna bild =)

Jason blev uppvaktad i efterskott och fick så fina presenter!

Vi har hunnit äta pannkaksfrukost. Här är Fs amerikanska bananpannkakor. Recept kommer framöver!

Jag och Jason har läst massor denna helg. Här läste vi alla biblioteksböcker en sista gång innan det var dags att byta ut dom.

Jolie pratar med Babba på biblioteket! Sååå gulligt!

Vi tog en fika efter att vi hade lånat hem dom nya böckerna.

Så kul med nytt att läsa! Brukar ni låna böcker?

Morotsbiffar, västerbottensostsås, potatis i ugnen och sallad till middag.

Glada, busiga barn! Älskar hur mycket dom har börjat leka med varandra nu.

Har typ bott i förra årets mysset från Lindex.

Blev faktiskt ingen veckohandling då vi har småhandlat så mycket under hela förra veckan, hehe.. Men lite mer småhandling blev det och vi fyllde på sådant som saknades inför denna vecka.

Jolie hade tandsprickning och kunde inte sova i fredags. Så hon fick vara vaken med mamma och pappa. Annars har vi faktiskt fått sova väldigt mycket i helgen vilket känns så skönt.

Vi har varit ute så mycket vi har hunnit!

Blev en sväng till äventyrslekparken och så passade vi på att träffa ankorna.

Och till söndagsmiddag slängde vi ihop lite av allt som vi hade hemma.

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Diabetes bör du inte oroa dig för så länge du inte rasar i vikt, är så utmattad att du somnar, kissar sjukliga mängder och bokstavligen HINKAR i dig vatten! Min pojkvän insjuknade förra året och han drack verkligen litervis utan att känns någon form av tillfredställelse! Men resten tycker jag definit du kan kolla upp! Tog mig själv iväg och gjorde det förra hösten, och bara vetskapen om att det såg bra ut fick mig att må lite bättre 🙂 kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 vad "skönt" att höra. Upplever att jag kissar ofta men det har jag alltid gjort, haha! Och dricker ju mycket på grund av amningen. Känner ändå att jag vill kolla upp det <3 tror också att det gör mycket att bara få veta om allt är okej eller inte. KRAM bästa du <3 <3

  2. Linda

    Vi brukar låna böcker. Till oss kommer biblioteksbussen på kvällen. Så jag och barnen, lånar nya sagor som vi läser när dem ska sova. Så mysigt och så träffar man grannbarnen

  3. Maria

    Varför misstänker du diabetes hyperteos? Specifika sjukdomar är ju ofta rött svårt att gissa sig till via måendet eller diabetes har väl en att man ärväldigt törstig hela tiden hade en släkting till mig som fick det.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      För att jag har en del av symptomen. Tänker att det är lika bra att testa en gång för mycket även om det kanske inte alls är något <3 kram kram

  4. Amanda

    Du skriver ofta att Jolie inte vill sova och är vaken med er nu när hon har tandsprickning. Min lilla kille har mycket jobbigt med sömnen just nu, också pga tandsprickning. Men jag tycker det känns som att han får galet lite sömn, ibland så lite som 1,5 timmar på ett 12 timmars fönster…
    Hut länge är Jolie uppe på kvällarna och hur ofta och länge sover hon under dagen?
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, vissa kvällar har hon somnat runt midnatt för att hon haft det jobbigt med tänderna. Jolie tar ikapp det dagtid för det mesta så hon sover mycket iallafall.. Har hon haft en jobbig natt så tar hon längre vila på dagarna, kram kram <3

  5. Lia

    Vart köper du strumpor med halkskydd på till Jason!? Har tidigare köpt på hm men de verkar ha slutat med vårt favvostrumpsort. Hittar ingenstans. Min son blir som Bambi när han kutar runt hemma annars 😛

  6. Louise

    Åh såå fina foton.. ha en fin vecka 🙂 jag har längtat till ditt morgon inlägg här på bloggen . 🙂 du är så himla fin .

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish