Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Frågor och svar

Har ni fått er resa till Gran Canaria sponsrad eller betalat själva? Vad kostade det att boka? 

Vi har betalat ALLT själva. Jag har aldrig fått någon resa sponsrad. Strax under 30.000:- för allt men då valde vi inte All Inclusive.

Hur mycket pengar lägger ni på mat varje månad?

FÖR mycket.. Tanken är väl att vi ska ligga runt 5000:- med blöjor och rengöringsmedel/tvättmedel osv men vi landar nog snarare på det dubbla.. Då är utemat inräknat också! Måste skärpa oss på den fronten men det är ju så himla gott med god mat, haha.. Och så ger det lite extra guldkant på livet tycker jag. Så länge vi kan unna oss så vill jag typ göra det egentligen..

Hur stort är ert hus? Hur många sovrum har ni? 

Det är 150 kvm! Vi har fem sovrum. Ett vardagsrum/kök, ett allrum, två badrum, två klädkammare/förråd + en tvättstuga.

Hur skulle du beskriva dina familjemedlemmar med tre ord? 

F: Trygg, snäll, snygg.

Jolie: Stark, målmedveten, livsglad

Jason: Kärleksfull, kreativ, busig

Största rädslan i livet?

Förlora Jolie på grund av hennes hjärtfel. Eller förlora F eller barnen över huvud taget. Det är min värsta mardröm i livet. Dom betyder ALLT för mig.

Har du något drömresmål?

Jag skulle vilja åka till Maldiverna någon dag. Visste ni att vi var nära på att åka till Maldiverna samma år som jag blev gravid med Jolie. Hittade ett superbra erbjudande på resa och boende men slutade ändå med att vi tyckte att det var för dyrt eftersom att vi precis hade börjat bygga hus.

Kommentarer

  1. Nani

    Hej Gabriella!har en fråga men ej kopplat till inlägget…
    Du hade ett samarbete med twistshake , kan jag ange gabriellajoss på hemsidan? O få rabatter? Jag har inte instagram så därför undrar jag:). Vill beställa så mkt o kunna använda ditt namn för att få rabatter:). Älskar din blogg!!! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Det stämmer bra! Koden är gabriellajossBW och ger 55% på ALLT 😀 såå bra!! Och även 60% på paket. Så shoppa loss, kram <3 och tack för fina ord!!<3

  2. Mia

    Hej! Jag skulle tycka det var jättekul och se vad ni har för konst/tavlor på väggen? 😊 kam du inte göra ett sånt inlägg? Kram!

  3. Angi

    Måste bara få fråga, eftersom du jobbar med sociala medier – brukar du använda sociala medier själv på sätt utanför ditt arbete? 😄 Såsom privata FB grupper, skriva i forum, osv.
    Kan nämligen föreställa mig att man vill ”komma bort” från sociala medier när man ändå spenderar så mycket tid där i jobbet, men kanske det bara är min föreställning 😉.

  4. Julia

    Hej! Jag undrar om F hinner plugga så mycket som han behöver? Har han lätt för att plugga? Jag studerar själv och i vissa perioder är det så mycket att hela dagarna, ibland till och med nätterna behövs för att man ska hinna med. Kan bara tänka mig hur svårt det är när man har barn då.

    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Han hinner oftast men det blir sjukt intensivt och han hamnar lätt efter om han inte kör stenhårt. Men det går bra trots sena kvällar och mycket slit. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish