Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

God morgon finisar. Hoppas att allt är bra med er.

Vi mår jättebra och igår var vi hemma hos min fina vän Josefin och umgicks med henne och hennes två små killar. Så mysigt. Vi blev bjudna på saffransmunkar och pepparkswienerbröd.. Såååå gott! Och så lekte vi ute i lekparken och babblade på i vanlig ordning.

F somnade ihop med barnen och jag passade på att jobba bort lite och se Bonde söker fru. Var längesedan det blev så då vi i princip alltid lägger oss samtidigt. Men jag uppskattade lugnet och tystnaden i huset. Tände massor med ljus, åt äpple, drack te och bara njöt av att vara precis där och då.

Önskar er en fin dag. KRAM.

Jag startade gårdagen med ett möte med Google Home gällande ett samarbete vi ska ha. Så roligt!

Mystofflorna på!

Mmm, detta är ju såå gott. Recept HÄR.

Småkillarna lekte ute i lekparken innan F kom och hämtade upp oss igår. Då åkte vi och handlade lite blöjor, smör, frukt och annat som tagit slut lite tidigare än det var dags för veckohandling.

Sååå juligt och gott fika! Älskar verkligen allt som smakar och doftar jul. Bästa!

Kommentarer

  1. Sandra

    Åh, vilket märke har dina tofflor? Har sökt ett par innetofflor väldigt länge och dina ser så mysiga ut! P.S. er familj är så otroligt fin, ni verkar vara fantastiska föräldrar till era barn.

  2. Joanna

    Hej du fina! Jag har vid två tillfällen skrivit ganska långa kommentarer men som aldrig kommer fram. Vet inte om något har blivit fel eller om du har känt att jag har framstått eller verkat vilja få fram någon annan poäng än den jag försökt få fram. Jag ville bara säga att jag nog aldrig (?) har haft som tanke att kritisera dig (eller knappt någon annan heller? Haha). Jag ville bara förtydliga det. Tycker verkligen om din blogg och hur du verkar vara som person! Hoppas ni får en fin helg 🤗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 vad konstigt! Jag tar bara bort kommentarer som är otrevliga eller dryga.. Eller när folk skriver ut väldigt privata saker som ex. vår adress (vet att det är offentliga uppgifter men är ändå onödigt att skriva ut en extra gång..). Kram kram <3 hoppas din helg har varit underbar 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish