Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från senaste

Vi tog en promenad till stan tidigare i veckan för att köpa sushi, fika och göra lite andra ärenden. Så mysigt att göra sådana små utflykter med hela familjen.

Lillasyster sov gott i vagnen hela vägen.

Älsklingar!

F gjorde hemmagjord pizza till middag trots att det stod annat på menyn egentligen. Allt för att muntra upp efter tuffa och rätt så sömnlösa nätter.

Bästa snackset jag vet just nu! Mandelsmör och äppelklyftor! Eller mandelsmör, banan och riskaka. Mmmm!

<3 <3 <3

Jolie som brukar vara så duktig på att äta har föredragit klämmisar och mackor med smör och ost nu när tänderna har varit på gång. Och så massor med amning såklart =)

Ska passa på att promenera massor nu innan det blir allt för kallt ute. Nu väntar oss snart en lång vinter och ska jag vara ärlig så ser jag redan fram emot våren och sommaren trots att jag verkligen njuter av nuet och allt vad det innebär.

Kommentarer

  1. elin

    Hej!
    Jag har en fråga angående Jolies kost, Ger ni henne kikärtor och bönor och sånt ? Jag ger själv mitt barn veg kost men hon får äta fisk i ibland. Hur ser hennes kost ut på en dag? Jag räknar och fixar så min dotter får i sig järn ordentligt men ibland får vi slut på idéer på veg maträtter 🙂Ger ni henne ibland färdiga barnmatsburkar ?
    kram kram 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, hon äter kikärtor, bönor och linser. Egentligen allt som vi äter förutom att jag inte ger henne sojaprotein. Åh förstår. Jag räknar inte på något utan ger henne allt som vi äter bara.. 🙂 Hon äter gröt på morgonen och så äter hon lunch och middag med oss + att det blir lite mellis däremellan också (då får hon en klämmis, banan, yoghurt eller macka) 🙂 Och så ammar vi också typ hela tiden.. Nej, hon har ätit barnmatsburkar kanske fyra gånger i sitt liv. Gav Jason mycket mer färdig barnmat men nu gör vi bara egen nästan. KRAM <3 <3

  2. Emma

    Har dina barn fått rotavaccinet ? Mina fick tyvärr inte det då de inte ingår här uppe än i vaccination programmet.. man får betala de själv men den informationen fick jag för sent.. bara nyfiken ha en bra dag 🙂

  3. Malin

    Hej gabbi!
    Är hemma med 2 barn och tycker att sminkningen ska gå fort på morgonen. Jag läste i ett tidigare inlägg att din sminkning går superfort och att du använde nån cc eller bb cream att bara ” kleta på” 😉 Jag hade tyckt det var kul med ett inlägg där man får veta exakt hur du sminkar dig och framförallt vilka produkter och märken du använder just nu. Kram!

  4. Monika

    Vilken storlek har du på den overallen till Jolie? Funderar själv att köpa den men är inte riktigt säker vilken man ska ta 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      9-12 månader och den passar perfekt. Kommer nog att bli för liten innan vintern är slut dock.. Hon har redan 80/86 på andra kläder men som tur är passade denna! <3 kramar

  5. Sara

    Hej! Jag väntar första barnet i januari och undrar om du kan ge lite tips angående vinterkläder, för tycker det är så svårt! Ska man ha overall och åkpåse i vagnen? Och när man ska åka bil har jag förstått att bebis inte får ha overall i babyskyddet då det är farligt. Hur klär man dom då tillräckligt varmt för att gå till fram o tillbaka till bilen? Dessutom är ju bilen iskall innan man hunnit värma upp den🤔 hade varit supertacksam för tips och svar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo absolut 🙂 vi har overall och åkpåse i vagnen men vi har SJUKT kallt här uppe många gånger. Ibland kör jag fleeceoverall och en tunn dunjacka i åkpåsen och ibland räcker det med underställ i ull och vanliga kläder + fleeceoverall/tunnare overall i åkpåsen 🙂 det är så olika och man får variera lite baserat på vädret. När Jolie åker i babyskyddet/bilbarnstolen så har vi alltid tagit av det tjockaste lagret om vi haft på tjock overall eller jacka. Så att hon bara sitter i fleeceoverallen + kläderna hon har under den. Och så lägger vi över en filt i ylle efter att vi har spänt fast henne om det är kallare ute. KRAM <3

    2. Emma

      Hej, Ett tips till bilresor är att skaffa en åkpåse för just babyskydd, framförallt när man får barn på vintern. Fick vår son i februari och köpte en voksi move som var riktigt bra (använder den förresten fortfarande nu när han är 9 mån). Då behöver han bara ha vanliga kläder + en tunn mössa och behöver inte frysa på vägen ut i bilen 🙂
      Precis som Gabriella skriver så är det riktigt bra med ullkläder så satsa på några bodys och byxor i det, kanon att använda både när det är kallt på vintern och när det blir värmebölja på sommaren!!!
      Vi har en åkpåse från voksi även i vagnen. De är riktigt bra och höga så huvudet ligger också skyddat vilket gör att man inte behöver ha ytterkläder på när man är ute.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fem eller sex tror jag.. Eller om det kanske är åtta nu.. Tror F sa att det hade kommit ett gäng till nu under gårdagen. Har gått jättesnabbt med tänderna nu mot slutet så har dålig koll, haha! Kram kram <3

  6. Johanna

    Hej! Har du fått reda på hur länge rabattkoden till smartphoto är giltig?
    Tack för en härlig blogg. Läser alltid så fort min lilla 6-månaders sover 🙂

  7. Diana

    Hej fina du! Måste ta och testa det snackset😍 Detta är lite random men sitter här ikväll och läser din blogg i vanlig ordning och tänker att jag bara måste chansa och fråga dig (inser att detta är en privat fråga och har full förståelse för om du inte vill dela med dig av det!): är gravid i v. 13 med vårt första barn och hade KUB idag. Är 24 år gammal och förväntade mig bara ett helt annat resultat. Tydligen blodprovet som drog ned en hel del. 1:4000, har du någon koll på om det är lågt, medel eller liksom helt ok? Minns du kanske vad du fick för resultat med dina små gosiga? Mina vänner minns inte alls och blir galen av oro här, speciellt när jag inte har någon att ”jämföra” med (inte för att man ska det men bara skönt att få ett hum om det skiljer sig rejält eller inte) och hittar i princip ingenting på nätet när jag googlar. Vet att under 200 är lågriskgrupp men att få se barnmorskans förvåning när hon fick fram 1:4000 gjorde mig långt ifrån lugn… Hoppas att jag inte är för opassande med att ställa denna fråga och hoppas att du kanske svarar! Kram och keep up the good work!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen gör det 😀 <3 Åh, jag minns tyvärr inte. Det var så längesedan vi gjorde det. Ring och kolla med dom som gjorde ultraljudet, dom har ju stenkoll! <3 Kram kram <3 lycka till med allt fina du!

  8. Maria

    Hej finaste du! Du har säkert gjort det förut, men skulle du kunna lägga ut receptet på era pizzor? Ser så gott ut och eftersom ni gör det ofta så lär den vara sjukt god 😍😍😍 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish