Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår nya hjälp i vardagen

Välkommen hem vår underbara ångmopp (heter det så, haha!?). Är så tacksam över denna helt fantastiska grej som gör våra golv skinande rena. Den har också massor med olika munstycken så att man kan göra rent annat än golv men så långt har vi inte kommit än. Vi har ju matta golv med massor av fasningar. Det blir smutsigt med stort S. Många av er har tipsat om denna sedan vi flyttade in i huset och nu är den äntligen vår. WOW vilka rena golv vi fick. Är helt såld på denna! Moppen blev helt kolsvart gång på gång och man verkligen såg hur golvet blev vitt igen. Går inte att jämföra med något annat jag provat. Bästa känslan! Välkommen till familjen säger jag bara till denna nya vän. Känns som att vi har gjort en riktigt bra investering. =)

Kommentarer

  1. Emma

    Blir den väldigt varm? Tänker om det är någon fara om barnen är med när den används? Blir ju väldigt sugen på att skaffa en!

  2. Emelie

    Men herregud kvinna! det förstår du väl att du måste skriva ut/lägga in en länk på mirakelmaskinen så att en annan städpedant med små kidz och smutsigt golv kan hitta åt den också! <3 🙂 du är grym!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish