Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

God morgon fina vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra och igår hann jag med att både träna och komma i säng i relativt bra tid. Känns sååå skönt. Brukar alltid bli på tok för sent och känner fortfarande att jag ligger väldigt efter med sömnen. Blir man tröttare på vintern? Jag känner iallafall att jag behöver sova sjukt mycket mer. Tar verkligen emot att kliva upp på morgonen.. Någon annan?

Vi åt grönsaksstavar med dipp till kvällsfika och tog det lugnt en stund innan läggdags, jag och F. Hann tvätta och få badrummen städade under gårdagen också! Och jag tog ett långt bad och barnen hann vara ute i cirka två och en halv timme. Då var F dessutom i skolan ett par timmar. Så är glad att vi hann med så mycket. Himla bra dag!

Önskar er en härlig onsdag. Kram <3

En av mina små älsklingar. Världens bästa tjej!

Och så blev det rester från måndagens middag igår. Vi fick SÅ mycket över så vi kunde lika gärna äta det en dag till istället för att börja göra i ordning ny mat. Recept på denna underbara linsbolognese finns HÄR. Jolie älskar den också och till henne mixar vi bara allt ihop med rapsolja och sedan fryser vi in eller ställer i burkar i kylen (håller typ en vecka). Och vid servering så lägger jag i en klick smör och lite crème fraich för lite extra fett.

Kommentarer

  1. Profilbild
    EE

    Alltså ni är så himla fina Gabriella! Kollar in din blogg säkert 4-5 gånger om dagen bara för att inte missa något, fasar över den dag du kommer sluta blogga (fastän jag förstår varför du inte kommer vilja pyssla med detta året om) – du är bäst!!
    Jag skulle vilja föreslå/önska några videos! Skulle vara hur kul som helst att se hur du städar era badrum (både om ni gör en större städning och hur den ser ut samt om ni har något ni gör dagligen eller så) och hur ni städar resten av huset på daglig nivå samt om ni gör en större städning då och då. Ni har det så himla rent och fint hemma hela tiden och jag misstänker att du har en del tips och tricks! Det skulle också vara väldigt kul att se hur du lockar ditt hår och hur du får det att fortsätta se så fint ut så länge (har ett minne av att du skrivit att du enbart fixar det efter att du tvättat det och att det sedan håller sig fint?). Vore superkul om du kunde filma detta någon gång i framtiden (om du vill såklart!).
    Återigen, du är verkligen bäst och er familj är så himla mysig och fin. All kärlek till er <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså gulle du!! TAACK <3 du anar inte hur glad jag blir! Du är också bäst <3 <3 Åååååh såå roliga idéer! Ska helt klart göra dom till verklighet 🙂 tack snälla för att du skriver så snälla saker. Blir så otroligt berörd så du anar inte. Du gjorde min kväll! KRAM bästa <3 all kärlek

      1. Profilbild
        EE

        Åååh vad spännande! Ser verkligen fram emot att de blir till verklighet! Kommer sitta spikad! Du är så fin som alltid svarar på alla kommentarer också, så himla personligt och får en att känna sig lite som din vän! Tack för att du är du <3 KRAM!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish