Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Konstiga frågor och svar del två

Skulle du helst kapa av en arm eller ett ben? 

Fy så svårt.. En arm tror jag. En av mina värsta mardrömmar är att inte kunna ta sig fram med hjälp av mina ben, att halta eller liknande..

Var det planerat att ni skulle få barn ”tidigt”?

Ja! Båda barnen är planerade och önskade från första stund.

Med tanke på hur länge ni har varit tillsammans – var ni varandras första? Förlorade ni oskulden till varandra?

Nej, ingen av oss var oskuld när vi blev ett par.

Vikt? 

Vet inte vad jag väger för vi äger ingen våg. Är inte alls intresserad av att veta sådana siffror.

Hur lång tid efter dina förlossningar tog det innan du kunde ha sex? 

Det gick fort eftersom att jag slutade blöda väldigt snabbt efter förlossningarna. Kände mig återställd där nere efter bara några få veckor.

Har du någon gång känt ”fuck it, varför skaffade jag barn!?” (på grund av utmattning alltså). 

Nej, faktiskt inte. Men däremot så kände jag så flera gånger på grund av oro när Jolie föddes. Tänkte flera gånger att jag ångrar barnen för att man inte kan ägna sig åt annan än att vara rädd för att något ska hända dom. Men det är väl en normal reaktion när man får veta att ens barn har en allvarlig hjärtsjukdom kan jag tänka mig.. Men på grund av utmattning har jag faktiskt aldrig känt så. Sedan har jag ju blivit galet LESS sjukt många gånger. Tålamodet tryter ofta med en treåring och en tiomånaders hemma.

Hur många personer känner till din mörkaste hemlighet?

Två kanske?

Vad är framgång för dig? 

Tycker det är så svårt att definiera framgång i och med att det är så olika för alla. Men för mig är framgång att ha en familj som jag älskar och som älskar mig tillbaka, att vara omgiven med goda vänner, ha mat på bordet, ha god ekonomi, kunna unna sig av det goda i livet.. Ha kämpat sig fram och jobbat för att komma dit man är ser jag också som en del av vad framgång innebär.

Har du mens?

Har bara haft en mens på fyra år typ. Mellan mina graviditeter! Innan det hade jag det en gång i månaden typ

Har ni några husspindlar i huset? 

Haha så kul fråga =) Dom har kommit och gått lite men vi har hittat spindlar i huset. Släpper alltid ut dom när vi ser dom.

Har du tid att ta hand om dig själv med två barn? 

Jag försöker duscha två gånger i veckan (ja, det räcker faktiskt för mig) och tvättar då håret,rakar benen osv.. Det får mig att känna mig fräsch. Lockar håret efter varje dusch och då håller det fram tills nästa dusch. Och så snabbsminkar jag mig varje dag. Tar två minuter för mig att göra mig klar typ.

Har din dotter sovit hela natten än? 

Ja, hon gör det ibland. Oftast ammar hon i sömnen men det stör inte min sömn speciellt mycket då jag bara ligger kvar och sover medan hon äter, hehe.

Har du testat menskopp och vad tyckte du i så fall? 

Nej, det har jag faktiskt inte gjort. Men har hört mycket gott om det. Kanske får prova någon gång.

Är aldrig Jason sur och jobbig? Blir så avundsjuk på hur lugn och snäll han verkar vara. Min 2,5 åring är riktigt dryg. 

Jo, han är sur och ”jobbig” ibland han med. Men oftast är han bra på att kompromissa och det går att ”förhandla” lite med honom. Men ja, även han springer iväg när jag säger stanna och jag får jaga efter. Han trotsar ibland och är tjurig ibland.

Vad hade du gjort nu om du inte hade fått Jason och Jolie? 

Gud så svår fråga.. Vet faktiskt inte.. Förmodligen inte bott i Umeå iallafall.

Pratar du din vanliga dialekt i videos eller gör du till dig för att den ska vara lite ”finare”? Tänker om du pratar mer umemål med släkt och vänner? 

Nej, jag pratar exakt som jag gör i våra videos! Har inte så mycket umemål utan bara vissa enstaka ord, uttryck och läten.

Har du någon gång lidit av ätstörningar eller haft en osund relation till mat?

Nej, aldrig någonsin! Mitt motto i livet är ”ät och var glad” och det hoppas jag kunna följa hela mitt liv. Vill aldrig få en osund relation till mat.. Tycker det är så hemskt att så många unga tjejer och kvinnor lider av ätstörningar.

Har du någon gång varit osäker i ditt förhållande? 

Ja! Det har vi båda varit. Vi har gjort slut i början av vår relation och vi har också tvekat flera gånger längs vägen i stress. Men innerst inne vet vi båda att vi är menade för varandra. Så trots att tveksamhet kan uppkomma längst vägen i olika situationer så litar vi på vår djupa och extremt starka kärlek till varandra. Vi vet var vi har varandra och hur mycket vi älskar varandra. Men i stressiga perioder kan man bråka onödigt ofta vilket kan leda till att man ställer sig frågan om varför man ens är tillsammans. Det har hänt flera gånger.

Om du fick ändra något i ert hus utan extra kostnad – vad skulle du ändra då? 

Skulle göra köksluckorna mörkgrå med silvriga knoppar, bänkskiva i marmor och ett vitrinskåp i hörnet där vi just nu inte har något mer än ett ”hål” för kaffemaskin, soda stream, onödiga papper och kokböcker. Jag skulle göra ett badrum större och välja ljust marmorgolv + mörkgrå kakel i badrummet på nedervåningen. Jag hade gjort huset ännu större.. Haha! Som jag skrivit förr så är jag SJUKT nöjd med precis allt i vårt hus men samtidigt så är jag en sådan som aldrig nöjer mig och jag gillar förändring. Så hade vi gjort dom valen jag nämnde nu i denna text så hade jag nog haft en önskan om att förändra dom i dagens läge med. Så jag vill inte ändra något alls egentligen som det ser ut idag samtidigt som jag hade kunnat tänka mig att ändra på typ allt. Knäppt va?

När fick du din första mens? 

När jag var 11 tror jag..

Vad gör ni av alla fina fruktfat med choklad, äter ni faktiskt upp allt då ni båda är smala och fina du och din man? 

Vi äter sjukt mycket av det mesta oftast! Ibland allt och ibland mindre. Då lägger vi över på mindre fat och plastar in i kylen. Så kan man gotta sig dagen efter med.

Hur uttalar man ert efternamn? Jåss eller typ Jos? 

JÅSS! =)

Om du fick operera någon kroppsdel gratis mot marknadsföring – hade du gjort det då? 

Nej! Skrev mer om det här. 

Kommentarer

  1. Jenny

    Så roligt med kommentarerna angående duschvanor! Förstår inte folk som duschar varje dag, skulle själv aldrig behöva det och fy så dåligt för huden.. Men alla är vi olika, jag kör samma som Gabriella, 2 ibland 3 gånger dusch totalt per vecka. Luktar aldrig svett och skulle säkert egentligen kunna duscha 1 gång i veckan om jag inte tränade mer en 1 gång i veckan dvs.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha nej samma här ;p men känner att det är allas ensak! Om jag hade tränat stenhårt varje dag eller jobbat på ex. förskola eller sjukhus så förstår jag om jag hade velat duscha oftare. Men i mitt fall behövs det faktiskt inte. Huden och kroppen vänjer sig ju också vid att man duschar oftare/mer sällan och blir mer/mindre ”smutsig” baserat på det, kram kram fina du <3

  2. Amanda

    Haha det där med duschandet verkar vara en het potatis!
    Men förstår dig verkligen! Duschar också bara 2 gånger i veckan om det inte är så att jag tränat eller liknande. Däremot duschade jag varje dag efter jobbet när jag jobbade på förskola men nu när jag är mammaledig behövs det liksom inte. Blir inte ofräsch på något sätt, blev knappt det från jobbet heller men kändes ändå skönt att duscha av sig ”förskolan” liksom.
    Jag tror inte att folk tänker på att du inte går till ett jobb där du är fysiskt aktiv hela arbetspasset och på så sätt inte svettas. Det i kombination med att du bara har haft turen med att aldrig lukta svett 😉
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det verkar ju vara det, haha! Förstår inte varför folk bryr sig så mycket om hur andra gör 🙂 är ju inte direkt så att jag går runt och luktar illa och är smutsig.. Snarare tvärtom faktiskt! 🙂 Kram kram fina du<3

  3. Dizan

    Nu blev jag lite nyfiken menar du att du duschar håret 2 ggr i veckan och duschar bara kroppen andra dagar eller att du duschar kroppen 2 gånger i veckan? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, oftast inte 🙂 F brukar säga att jag har någon form av självrengöring, haha! Behöver inte duscha oftare än två gånger i veckan och luktar ex. aldrig svett. Kram<3

      1. Sara Lind

        Måste få flika in här för jag duschar också bara 2 ggr i veckan och förstår precis! Luktar ytterst sällan svett och brukar duscha när mitt hår behöver sig tvätt 😁 Sä i mina öron låter det inte konstigt alls! Men då tränar jag ju aldrig eller sånt som skulle kräva att jag duschar oftare, då är det ju annat:)

  4. Josefine

    Duschar du alltså även bara kroppen två gånger i veckan? Tvättar du dig på något annat sätt då de dagar du inte duschar? Jag tycker inte man behöver duscha varje dag men blir oftast så ändå, och de dagar jag inte duschar tvättar jag mig ändå under armar och nertill. Väldigt roliga inlägg med konstiga frågor till dig 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag behöver inte duscha oftare än så! Håller mig fräsch ändå 🙂 Haha jamen ellerhur! Lite annorlunda frågor 🙂 kram <3

  5. Wilma

    Hej! Har typ kommenterat alla dina inlägg de senaste 2 veckorna känns det som haha, men det är så kul ju! Jag undrar om du inte kan typ länka din spotifylista (förutsatt att du använder Spotify) eller typ dina favoritlåtar, favoritartister. Sjukt konstigt hahaha jag vet, men tycker det är så intressant och det säger så mycket om en person att veta deras musiksmak haha! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men kul idé 😀 kan absolut göra det framöver!! 🙂 Jaaa, det är så kul att du kommenterar. Blir så glad <3 kramar

  6. Victoria

    Wow, hur får du dina lockar att hålla så länge? Vill veta hemligheten, haha! Har försökt så många gånger själv med diverse produkter, och som mest har det hållit i en dag. 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish