Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Konstiga frågor och svar

Jag bad er ställa era ”konstigaste frågor” till mig på instagram! Fick sååå många men jag delar upp det i två olika inlägg. Här kommer första frågorna och första svaren! Hoppas att ni gillar, kram =)

Tror du på andar och det övernaturliga? 

Detta är så svårt.. Jag vet faktiskt inte. Men jag tror helt klart på att det finns något större än oss människor. Men vad vet jag inte.

Hur gör ni i framtiden om barnen vill äta kött? 

Vi är väldigt överens om att vi aldrig kommer att vilja ha kött i vårt kylskåp hemma. Men vill dom äta kött på andra ställen så får dom såklart göra det.

Hur gammal var du när du förlorade oskulden? 

14 år!

Hur sysselsätter du barnen när du gör hushållssysslor, sminkar dig eller liknande? 

Vi gör typ bara sådant när F är hemma. Försöker att lämna det åt sidan när jag är själv med barnen. När jag sminkar mig är han också oftast hemma och tar hand om barnen. Om inte så är tv:n en perfekt barnvakt i ett par minuter, haha. Brukar starta en film och stöka bort efter mellis och liknande om jag är själv med båda. Man ska göra det som underlättar när man har små barn tycker jag. Det är tillräckligt tufft som det är så man ska inte vara för hård mot sig själv.

Har F smakat på din bröstmjölk?

Haha, ja! Men det sjukaste är nog att jag inte har smakat på den själv..

Viker eller knycklar du toalettpappret? 

Viker!

Jättesnopp i pannan eller ett extra ansikte i bakhuvudet? Du får inte täcka det!

Haha fyyy så svårt! Jättesnopp i pannan ändå tror jag om jag måste välja.. Lite coolt ändå 😉

Känner ni för att gå ut och festa nu efter att ni fått barn?

Nej, typ aldrig. En gång om året typ, haha. Men vi festade inte allt för mycket innan barnen heller så vårt liv har inte ändrats jättemycket.

Hur är din syn på överviktiga personer? 

Tänker inget annorlunda om överviktiga. Människa som människa.

Viska hela tiden eller bara kunna skrika? 

Bara kunna skrika.. Hatar att inte bli hörd eller känna att jag kan göra mig hörd.

Vara 3 meter lång eller 30 cm? 

3 meter lång helt klart! Då skulle jag säkert vara jättestark och kunna bära F och barnen =) Jobbigt att vara så liten som 30 cm.. Då kan man ju typ inte göra något som kräver styrka känns det som.

Vad är det konstigaste stället du har haft sex på? 

På toaletten i skolan, i en bil, bakom en gymnasieskola i en buske, i en bubbelpool på ett SPA, i en biosalong, haha!

Hur valde ni var ni skulle bygga huset?

Vi hade inga alternativ typ! Finns inte alls mycket tomt i Umeå. Så det var antingen en ganska bra bit utanför stan (typ på landet) eller här där vi bor nu. Och vi valde detta just för att det blir ett helt nytt område och att det är inom lokaltrafiken.

Rakar du alltid benen eller låter du det växa ibland? 

Rakar alltid! Var tredje dag =)

Vad gör du när ingen ser? 

Känns som om det alltid är någon som ser mig nu för tiden då jag typ jämt har minst ett barn med mig. Men är jag hemma själv så sitter jag osminkad och halvnaken i soffan och äter massor med godsaker.

Aldrig mer raka benen eller aldrig mer ha lösnaglar? 

Aldrig mer ha lösnaglar! Älskar känslan av nyrakade ben.

Aldrig få ha sex eller aldrig få kyssas? 

Aldrig få kyssas tror jag! Sex är så viktigt i en relation för mig.

När går ni och lägger er och när går ni upp? 

På tok för sent.. Nästan alltid efter midnatt. Och kliver upp med barnen vid 7-8 typ. Ibland tidigare.

Hur har ni sex med tanke på att ni samsover hela familjen? 

Oftast i ett annat rum än där barnen sover, haha! Vi har ju ett stort hus som tur är.

Vad är din äckligaste vana som du inte vågar säga till någon? 

Hmmm.. Att jag petar i näsan ibland! Kanske inte jätteofta men ändå tillräckligt för att kalla det för vana tror jag. Men tror nog dom flesta petar i näsan ibland när ingen ser. Hur fasiken får man annars ut kusarna!?!?!? ;p

Om du skulle vara en möbel – vilken skulle du vara och varför? 

Haha! Så rolig fråga! Typ en lampa. Så kul att se allt folk gör uppifrån och ha sådan översikt. Tänk vad jobbigt att vara exempelvis en soffa eller en säng. Alltid någon som sitter eller ligger i en.

Kan Jolies hjärtfel växa bort? 

Nej, det måste opereras. Har vi otur så måste hon opereras flera gånger till och med då man måste byta klaffen fler än en gång i livet.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sofie

    Haha tyckte det här var ett superroligt inlägg. Jag skrev ”möbelfrågan” och satt verkligen och funderade på vad som skulle kunna vara en konstig fråga 😅 haha var rädd att uppfattas som helt knäpp i huvet men så kul att du svarade helt seriöst också 😂 klockrent!

  2. Profilbild
    Li

    Alltså, påtal om samsova och få till vuxentid.. Vi har ingen ork! Eller lust 🙉 Första gångs förälder här, vi har byggt hus som dårar det sista året och vår bebis närmar sig nu ett halvår. Vi har kul, försöker sammarbeta och komma in i rollen som föräldrar. Typ bara att orka ekorrhjulet är tillräckligt. Samtidigt som vi gör klart huset. Men det här med intimitet är svårt alltså. Jag vill inte att det ska vara så men just nu känns det genant att hångla med min sambo, och drar mig därför för det. Och han försöker inte heller. Och jag vill inte pang på rödbetan ha sex utan att vi ens hinner känna på varandra annars i vardagen. Huuur gör man för att hinna med varandra när man vill hinna med så mkt annat i vardagen plus är trött och har en bebis som inte sover?! Alltså hur?! 😅 Tack Gabriella för att du alltid är så öppen och härlig, vet nog ingen bloggare som stöttar sina läsare så som du. Kram på er!

  3. Profilbild
    Ronja

    Åh vilket härligt inlägg😻 har alltid haft en bild av dig att du är lite blyg och helst inte öppnar upp dig för andra😘 men wow vilken rolig och härlig person du verkar vara, och en helt sjukt bra mamma! Stor eloge till din mamma roll😊

  4. Profilbild
    Elin

    Åh vilket kul inlägg haha!
    Du är så bra, gör din grej liksom!! <3
    Hugger alltid till lite när du skriver om Jolies hjärtfel. Önskar er all lycka <3

  5. Profilbild
    Tina

    Haha det här var roligaste påhittet hittills. 3 meter eller 30 centimeter, viska eller skrika. Haha jag skrattade så jag grät

  6. Profilbild
    M

    Jag älskade den här listan 😍😍
    Ang bröstmjölk, Jag har aldrig i mitt liv smakat varken min egna, eller ersättning eller välling och då har jag två barn😅 Blir äcklad av tanken, Men min make har nog smakad, men jag skulle hellre dö än att smaka 😂😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men så kul 😀 blir så glad!! Haha förstår dig!! Vet inte varför men vill inte smaka min egna av någon anledning ;P kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish