Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra. Känns som om jag har grus i ögonen idag.. Är helt slut. Jolie vaknade vid 21.00 och ville vara vaken med mamma och pappa efter att ha bajsat ett lass.. Älskade vännen! Jag som hade planer på att vara barnfri, sitta i soffan och se på Bachelor, ta ett långt bad.. F erbjöd sig att ta henne hela kvällen men det slutade ändå med att vi satt tillsammans i soffan och såg Bolibompa, läste böcker, babblade, åt äpplen med mandelsmör.. Duschade när hon väl hade somnat vid midnatt.. Livet med barn =) Helt fantastiskt men visst är man trött ibland?

Idag ska F vara i skolan några timmar och så ska vi göra pannkakor. Är så sugen på det och vi handlade hem lite sylt, bär och grädde igår. Annars har vi inte så mycket mer planer! Eller jo, vi ska iväg och fixa pass men det är väl det.

Kram på er. Ha en underbar dag.

Mina älsklingar!!

Och så två tips på snabba luncher: 

Falafelwraps! Med färdig falafel från kyl/frysdisken, majs, gurka, sallad, tomat och hummus. Går så snabbt och är sjukt gott.

Sojanuggets från Hälsans kök med pasta/ris + grönsaker och en sås på crème fraich och sweet chilisås. En av mina favoriträtter tror jag trots att det går på några minuter och är så gott som halvfabrikat och inte allt för nyttigt. Men sååå gott.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Josefine

    Hej Gabbi!
    När ni var utomlands någon gång så körde ni en vloggvecka på youtube, skulle ni inte kunna göra det igen hemma eller när ni åker iväg? Ni är fantastiska! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, inte direkt 🙂 tycker hon är för liten för tydliga rutiner. Bebisar går igenom så mycket faser med tänder, förkylningar osv så det är omöjligt att hålla tiderna dag efter dag. Men alla är vi olika. Vi kör väldigt fritt och det funkar för oss. Oftast somnar hon med Jason vid 19! Men vid sjukdom eller tänder på gång kan hon vakna till rätt mycket. Kraam

  2. Profilbild
    Linnea

    Jag måste ha missat ifall du skrivit tidigare, men vad pluggar F för något? Och har du själv planer på att börja plugga eller utbilda dig ?
    Kram och tack för en fin blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han pluggar till civilekonom 🙂 jag har sökt en utbildning till våren på distans men vi får se om jag kommer in och om jag då väljer att hoppa på den, kram och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish