Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Skapa julklappar med kärlek

Inlägget är i ett annonssamarbete med smartphoto.se

Dom allra bästa julklapparna är ju dom personliga enligt min mening. Jag är väldigt noga med att ge bort klappar med en tanke bakom till nära och kära. Hos smartphoto.se finns så otroligt mycket fint att ge till ex. mormor, farmor, moster.. Det finns verkligen något för varje smak och något som passar alla.

Ofta kan det ju vara svårt att hitta något att ge till någon som enligt ens mening har ALLT.. Men vilken mormor hade inte uppskattat en gullig kakburk med en bild av sitt barnbarn på? Eller en mugg, ett mobilskal eller magnet på kylskåpet? På smartphotos sida kan du designa dina julklappar på nolltid och sedan landar dom hemma i brevlådan inom det närmsta. Hur bra!? Det bästa av allt förutom att det går snabbt är att julklapparna blir så himla välgjorda och fina.

Jag har också fått äran att dela ut en helt fantastiskt bra rabattkod till er! Ni får hela 40% (!!) rabatt på hela sortimentet vid köp över 150:- eller mer. Koden kan användas flera gånger dessutom! Passa på att beställa klappar till hela släkten! Ange GABRIELLA40 i kassan för att få rabatten! Kom direkt till hemsidan här. 

Jag har varit en nöjd kund hos smartphoto.se sedan flera år tillbaka nu så jag kan genuint tipsa om deras sortiment och produkter. Det är alltid där jag framkallar mina vanliga foton också! Och dom har många olika möjligheter även i den kategorin. Kolla bara dessa bilder på lyxpapper som man kan ställa i en sådan här fin fotohållare av trä? Även fotohållaren kan du köpa hos smartphoto!

Och kolla denna fina tavla som vi har hängt upp i vårt allrum!? ÄLSKAR den! Jag hade svårt att bestämma mig för vilken av alla bilder jag skulle förstora upp så då fick det bli flera i en, haha! Den jag har beställt heter ”fotocollage 90×60 i matt papper” och så har jag en svart ram runt som man kan välja till på hemsidan.

Magneter med Jason på! Detta är dom runda kylskåpsmagneterna men det finns också andra former.

 

Hur söta blev inte dessa julkort med barnen på!? Tog tre minuter att slänga ihop på hemsidan och så beställde jag till lite röda kuvert. Finns huuur många olika designer som helst att välja bland! Dessa julkort är ”fotokort 6 sidor liggande” i matt texturerat papper + mörkröda kuvert.

Jag är ju en person som verkligen måste planera och det är ju så skönt att skriva upp allt man ska göra. Så slipper man gå runt och tänka på det.. Så i år unnade jag faktiskt mig själv en kalender från smartphoto.se. Annars är det ju även detta en perfekt julklapp och denna finns att beställa till ett riktigt bra pris! Massor med olika modeller och designer går att välja bland. Tänk vad kul för farmor och farfar att ha en kalender hemma fullspäckad med bilder på barnen!? =) Denna på bilden som jag beställt heter ”fotogenda small”. Dom fina bilderna i vår almanacka är tagna av Englén Photography i somras.

Spana in hela sortimentet HÄR och glöm inte rabattkoden! Ni får som sagt hela 40% rabatt på hela sortimentet vid köp över 150:- eller mer. Koden kan användas flera gånger dessutom. Ni anger GABRIELLA40 i kassan för att ta del av rabatten! Klicka här för att komma direkt till sidan. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med smartphoto.se

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lisa

    Jag undrar som dom andra 😀 har nämligen en liten bebis beräknad den 28/11 så jag kan ju inte beställa julkort och julklappar innan den har kommit 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish