Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God morgon måndag!

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Har ni haft en fin helg? Det har vi! Barnen har varit småförkylda.. Känns som om det aldrig går över. Har umgåtts lite med vänner och nästan alla deras barn har också snoriga näsor. Hoppas det ger med sig snart.

Jason fick förresten en förskoleplats nu i december men vi väljer att tacka nej. Det var inte vårt förstahandsval ändå och vi har inte heller tid att skola in nu i december då F har sjukt mycket i skolan och jag inte kan göra en inskolning helhjärtat med Jolie på ena armen.. Sedan är det ju så mycket sjukdomar nu som går och kommer att cirkulera i ett par månader. Så vi avvaktar. Han trivs bra hemma och när jag frågar om han vill tillbaka till förskolan så säger han ”nej, hemma med mamma”. Så ja.. Det känns bra att ha honom hemma ett tag till. Till våren hoppas vi att vi får plats på vårt förstahandsval här i området. Jag tycker mars/april hade varit en perfekt tid för att skola in. Ni kan förresten läsa HÄR och HÄR om ni inte har hängt med i vad som hände på förskolan och varför vi valde att ta hem Jason igen.

Önskar er en fin start på veckan! KRAM <3

Barnen hoppade från fönstret och ner i sängen, haha! Jolie hoppade såklart INTE själv. F höll i henne. Jason ville så gärna att hon skulle vara med och hoppa.

Sen myste dom tillsammans.

På helgen äter vi nästan alltid tacos någon av dagarna. Gissar på att vi inte är ensamma om det? =)

Jason hade sista Knatteskutten för denna termin. Han fick en medalj och så fick han träffa Knatteskuttskaninen. Det var skräckblandad förtjusning. Tror han ska få gå nästa termin med. Han älskar det verkligen! Dansen är det två tillfällen kvar av.

Jolie har börjat krypa i trappen nu! Hon kan gå upp hela vägen själv (under övervakning såklart).

Grannen kom hit med massor av ved =) Så snällt och välbehövligt då vi inte köpt något eget inför vintern än.

Storhandlingen inför veckan är gjord!

Älskar min fluffiga jacka!

Under lördagskvällen så ville Jason åka och kolla på ankorna så då gjorde vi det trots regn, rusk och mörker. Han blev sååå nöjd!

Så underbart att kunna tända massor av ljus nu. Kvällarna är verkligen som mysigast denna årstid.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish