Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre relationstips

– Skratta mycket och var fysiska! Vi retas och pussas och kramas! Varje dag och hela tiden. Det är mycket att göra hela tiden och det behöver inte vara något stort. En snabb puss, en varm kram.. Sådana saker betyder så mycket. I perioder har även vi glömt bort detta och det märks av direkt på oss. Man behöver varandras närhet och att få skratta ihop.

– Kommunikation är A och O. Så viktigt att prata med varandra. Jag faller fortfarande i fällan ofta och tror att F kan läsa mina tankar. Om stort och smått. Vilket han såklart inte kan! Något som är självklart för en själv kanske inte är det för ens partner. Så viktigt att ha i åtanke! Även om man känner varandra utan och innantill i grunden så finns det mycket att förklara längs vägen. Prata om allt, förklara och berätta! Allt blir bättre och enklare så.

– Våga bråka. Känns som att många tror att ett förhållande är dåligt för att man tjafsar, bråkar och rensar luften. Jag känner lite tvärtom. Efter varje tjafs så kan man starta om på nytt. Efter varje bråk så kan man prata ut och mötas i varandras känslor. Det är bra att våga säga ifrån, ha en dialog, höja rösten, inte tycka lika och argumentera.. Vissa tjafs är mer omogna och man sätter sig bara på tvären mot varandra och vissa tjafs blir mer som en vanlig argumentation. Men att tjafsa är helt okej och faktiskt viktigt enligt mig. Man får göra det! Det leder oftast till något bra i slutändan och man får en ny förståelse för varandra, man får kompromissa och komma fram till en lösning.

Bilder av: Love By Emelie

Kommentarer

  1. Mia

    Jag håller med om att bråka rensar luften. Jag håller däremot inte med om att det är bra att höja rösten? Att höja rösten är egentligen ganska destruktivt. Två vuxna människor ska kunna hantera bråk utan att skrika på varandra. Jag menar inte med det att jag själv aldrig gör det men tycker såna bråk känns mer allvarliga än när man tjafsar med irriterande röster. Om du förstår hur jag menar skillnaden. Sättet vi bråkar på kommer sedan följa med ens barn och de kommer bråka likadant.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig <3 ja, alla är vi olika. Jag höjer rösten rätt ofta vid bråk. Inte varje gång men det händer. Menar inte att jag skriker då men pratar högre helt enkelt. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish