Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dålig hållning och huvudvärk

Inlägget innehåller annonslänkar

Äntligen, äntligen börjar barnen komma in i sovrutinerna igen. Eller ja, Jason har typ sovit bra genom all sjukdom men Jolie har ju varit svår nu när hon haft tandsprickning och varit förkyld.. När hon väl har somnat har hon sovit jättebra men hon har varit vaken med mig och F till typ 23.00 och då blir det inte mycket tid över efter det för oss vuxna heller. Är ju alltid massa måsten som måste göras kvällstid för oss… Ja, ja. Igår somnade hon iallafall i god tid och sov hela natten som hon oftast gör. Ammade någon gång i sömnen bara. Hoppas det fortsätter såhär nu! Behöver det känner jag! Har haft huvudvärk var och varannan kväll både på grund av att jag spänner mig och är trött.

Igår hann jag också med ett träningspass på yogamattan här hemma och det var ju lääääängesedan sist. Måste verkligen komma igång igen då det gör så gott för min dåliga hållning (den tackar jag amningen för) att träna. Ska satsa på en liten stund varje kväll från och med nu igen.

Denna torsdag har jag gruvat mig inför.. Idag ska jag göra mitt cellprov. Har skjutit på det i månader nu känns det som. Men nu är det dags och jag ska dit nu på förmiddagen. Hoppas det går bra. Sedan väntar en eftermiddag med barnen då F ska på föreläsning. Vi får se vad vi hittar på.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Jag startade gårdagen med sovmorgon och F klev upp med Jason och gjorde bananpannkakor till oss. Jolie älskar bananpannkakor! När hon ska äta så brukar vi göra dom på enbart ägg + banan så att dom blir riktigt mjuka. Då vågar jag ge henne bitar. Annars har F kommit på ett SÅ bra recept på amerikanska bananpannkakor och det ska jag dela med er nästa gång han gör dom!

Igår var det en riktigt grå dag återigen.. Var med en vän igår och hon sa att det skulle vara såhär i en vecka framöver ungefär.. Orkar inte! Blir så deppig av sådant här tråkigt väder. Så mörkt och fuktigt, blött och tråkigt..

Haha, så fin och lerig miljö i bakgrunden! Min älskade tjej och jag! Vi hängde med vännerna och hämtade barn på förskolan. Och så stannade vi där en stund och lät barnen leka loss. Så kul tyckte Jason! Min jacka hittar ni HÄR och Jolies overall HÄR. Hennes mössa finns HÄR.

Min topp hittar ni HÄR. Perfekt vardagströja och så bra att amma i!

Middagen stod killarna för och jag och Jolie myste i soffan medan dom lagade. Lyx att få både frukost och middag serverad av männen =) Receptet på svamppannan tog vi HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish