Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår bättre idag. Igår var barnen förkylda som bara den.. Snoret bara rann!. Vi hade planer på att äta middag och umgås med vänner igår men det blev inte av. Trodde att dom skulle vara krassliga idag med men tänk så mycket sömn kan göra. Jolie och jag har varit vakna tillsammans till säkert 22.00-23.00 hela helgen.. Sedan sover barnen gärna ut på morgonen men vi föräldrar kliver upp för att göra i ordning frukost, göra oss i ordning för dagen osv.. Är galet trött idag! Men det viktigaste är att barnen är pigga och glada såklart =)

Status efter helgen: Taggad på en ny vecka och vi har en del inplanerat. F kommer att vara mycket i skolan så jag och barnen är ensamma en hel del. Men det blir bra! Vi får umgås med vänner och hitta på roliga små utflykter tillsammans.

Fredagsbuketten: Blev faktiskt en sådan denna vecka! Älskar ju hortensia och denna vecka är absolut sista veckan som dom ska ha det.. Så på fredag blir det en ny bukett. Hortensia, pioner och rosor är mina favoritblommor.

Sömnen: Ligger back rejält som sagt. Eftersom barnen inte har somnat i bra tid så har vi fått ta vår egna stund SÅ sent. I den stunden ligger ju jobb och plugg så den går inte att ta bort helt. Tror vi har kommit i säng vid 01.00 dom senaste nätterna, jag och F.. Hoppas det vänder nu! Behöver komma i säng lite tidigare för att fungera som människa känner jag.

I lördags: Hängde vi med vänner! Så härligt att bara vara, fika och prata medan barnen får leka loss. Efteråt åkte vi till min pappas grav och så köpte vi med sushi på vägen hem. Bästa middagen! Finns det något jag skulle kunna äta dag ut och dag in så är det nog sushi. Jason älskar också det så det är ju tur =)

Konstigaste känslan: Under kvällen som vi lämnade ljus så passade vi på att kika in i kyrkan i och med att det var allhelgonahelgen. Det är samma kyrka som vi gifte oss i för fem och ett halvt år sedan.. Även samma kyrka som Jason är döpt i. Var en så himla skum känsla att gå in där då det var ett tag sedan vi var där. Kändes bara konstigt i hela kroppen att det faktiskt var där vi stod och sa ”ja” till varandra. Tänk att det på något vis var där vi bevisade vår kärlek för varandra.

Helgens favoritplagg: Jag köpte en ny tröja för ett tag sedan men har inte använt den förrän nu. Hur fin!? Ni hittar den här. Just nu på rea!

Önskar er en helt underbar start på veckan. Hoppas ni alla klarar er från sjukdom och förkylning. KRAM!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Louise

    Hej Gabriella! Fin du är! Jag undrar vart du har klot dina byxor som du har på dig? Jättefina!
    Tack även för en så inspirerande och härlig blogg som man alltid blir glad av! Du sprider sådan glädje och får mig verkligen att bli glad och positivt när livet inte alltid känns på topp. Tack!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish