Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Helgen såhär långt

Hej fina ni!

Mår ni bra? Fick en stund över och min första tanke är såklart alltid att kika in här och säga god morgon till er. Är helt slut efter en lååång kväll igår. Jolie var så snorig och ville inte alls somna. Hon hade så svårt att andas genom näsan och ville bara mysa i soffan. Så det gjorde vi. Hade på en film och så låg hon i min famn och jag fick snosa på hennes huvud och bara andas in henne. Min älskade flicka. Så konstigt det där med förkylning.. Båda barnen är helt friska dagtid men på kvällen kommer snoret och så hänger det kvar en stund även på morgonen. Jag är likadan och är superhes när jag vaknar och halsen gör SÅ ont. Sedan släpper det strax efter frukost och jag mår toppen hela dagen.. Har haft ond hals nu i över en vecka. Hoppas det ger med sig snart! .

Önskar er en fortsatt fin helg. Vi hörs mer imorgon! Kramar <3

Vi ritar och läser massor här hemma just nu! Perfekta höstsysslan och speciellt när man är förkyld. 

Kommentarer

  1. Sara

    Hej! Älskar era vloggar, din blogg och Instagram. En stor inspiration är du! Detta har inget med inlägget att göra men jag tänkte bara fråga hur lång Jason är? Och vilken storlek han har på sin jacka från Mini Rodini? (Den som är burgundy färgad)
    Min son är 84,5cm och jag vill gärna köpa en åt honom. Har hört att de är stora i storlek så tänkte kanske köpa en i stl. 80/86. Tror du den kommer passa och inte vara för liten i vår? 🙂 stor kram fina du ❤❤❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish