Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Twistshake

Inlägget är i ett annonssamarbete med Twistshake

Vi har under en tid fått prova på produkter från Twistshake här hemma och vi ÄLSKAR dom! Så otroligt smarta produkter som barnen älskar och som gör att vi föräldrar får en smidigare vardag. Ni kommer direkt till deras hemsida HÄR. 

Just nu får ni 20% rabatt på hela sortimentet med koden gabriellajoss. Koden ger också 10% extra på redan 50% rabatterade neonsortimentet. Många produkter i matserien är nedsatta med 30 % på deras hemsida och ni får alltså nu även 20% på dessa nya priser.

Min stora favorit i deras sortiment är helt klart detta underlägg som fäster i bordet och som du sedan kan sätta fast en tallrik på. Hur smart!? Det är typ det bästa som har hänt oss nu när Jolie börjar äta mer och mer själv. Hon kastar ju annars gärna ner tallriken i golvet men nu är det totalt omöjligt för henne. Så skönt för oss föräldrar och det går lite snabbare att städa bort efter måltiden. Du kan också stapla tallrikarna på varandra vilket är fantastiskt smidigt! Dom tar mycket mindre plats. Tallrikarna finns i två olika storlekar och i flera olika färger.

Det medföljer också ett lock till varje tallrik vilket är perfekt om man ska iväg någonstans och vill ta med sig mat/snacks smidigt. Produkterna är även gjorda av förstklassigt material. Underlägget är i silikon och tallriken i PP & TPE – plast. Produkterna är också BPA, BPS och BPF-fria vilket är säkert och tryggt för våra små och oss föräldrar med såklart. Ni kan spana in sortimentet här. 

Jag ammar ju fortfarande och har inga planer på att sluta. Men att ge flaska är fantastiskt när jag inte är hemma. F får en mysig stund med Jolie och nu när hon har blivit större så håller hon faktiskt flaskan helt själv för det mesta. Något som är jättebra med flaskorna är att dom har en anti-kolik-ventil! Flödessystemet i flaskan motverkar spädbarnskolik. I flaskan finns också ett mixernät som löser upp eventuella klumpar (om du ger välling eller ersättning) samt en smart behållare som gör att du kan förbereda måltiden hemma och ta med ersättningen. Dom går också att stapla på varandra.

Vi har provat många olika typer av flaskor och något jag verkligen uppskattar med dessa är att dom har extra bred flaskhals vilket för dom enkla att fylla på och rengöra. Dinappen är gjort av silikon och finns i olika storlekar. Och så är ju flaskorna galet snygga med!

Måste förresten också tipsa er som ger välling/ersättning om denna smarta pulverbehållare. Produkten har en hygienisk design med lufttätt lock som enkelt går att öppna med bara ett klick. I behållaren finns en skopa samt en ”smart kant” så att du alltid får rätt mängd mat. Detta är ett hygieniskt och bra sätt att förvara ersättning, välling eller liknande. Jag kommer att förvara vårt grötpulver i denna! Klicka här för att se mer. 

Sedan älskar jag dessa klämmisar. Har tidigare köpt liknande men det har slutat med att dom inte slutit riktigt tätt och gröten eller smoothien har läckt ut på våra barn, haha! Dessa är fantastiska. Så fina färger och mönster – Jason älskar dom! Väldigt ekonomiskt att göra egen gröt eller smoothie och ta med istället för att köpa färdig i butik. Jag brukar mixa lite havregryn, pumpakärnor, nyponpulver, bär, banan och yoghurt. Barnen älskar det.

MÅSTE förresten tipsa er om dessa muggar som vi fastnat så hårt för! ÄLSKAR denna! Så lätt att göra nyttig dricka till Jason på nolltid. Vatten + dina favoriter när det kommer till frukt och bär och skaka! Klart! Detta är en revolutionerande uppfinning som Twistshake är först i världen med. Den är spillfri och vill man ha ett fritt flöde kan man lätt ta bort ventilen på flaskan. Jason vill också gärna dricka havremjölk ur denna.

Jag vill verkligen rekommendera Twistshakes sortiment till er som har barn hemma. Det är smarta och riktigt bra produkter som uppskattas av både stora och små. Vi använde vår första flaska från Twistshake redan 2015 när Jason var bebis. Glöm inte bort rabattkoden också! Det som gäller är som sagt: 20% rabatt på hela sortimentet med koden gabriellajoss. Koden ger också 10% extra på redan 50% rabatterade neonsortimentet. Många produkter i matserien är nedsatta med 30 % på deras hemsida och ni får alltså nu även 20% på dessa nya priser. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Twistshake

Kommentarer

  1. Johanna

    Jag har blivit så rädd för kemikalier sedan jag fick barn. Här hemma har vi nu både plastbantat och giftbantat. Känner mig ofta som ”från en annan planet” när jag nämner kemikalietänker för andra. Har du kommit i kontakt något med det? Du inspirerar mig mycket till att äta vegetariskt, tack!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 tänker på det ibland men inte allt för mycket.. Köper mycket trä men använder fortfarande saker i plast! Vad kul att jag gör det! Blir hur glad som helst, kram! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish