Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

2a November

Igår: Jason somnade mitt på dagen igår när vi åkte bil. Det händer så sällan och han kändes rätt förkyld så vi tänkte att det var okej. Vi fick dock en väldigt sen kväll och satt uppe med båda barnen till strax innan 22.00. Det är aldrig en lugn stund med Jason så vi hade att göra hela kvällen om man säger så, haha.

Idag: Kommer Alexandra från Trygg Hansa hit efter lunch och barnsäkrar här hemma hos oss! Hon barnsäkrade vår lägenhet när Jason var bebis också så det känns roligt att hon kommer hit. En sådan härlig människa som faktiskt ursprungligen kommer här uppifrån Umeå. Jättekul =)

Måste: Vi måste dra presenningen över möblerna på altanen nu! Snön smälte bort igår så det känns som ett perfekt tillfälle att göra det nu.

Middag: Min bror kommer hit på middag ikväll. Känns jättetrevligt. Vet inte vad vi ska äta men jag tänker mig hemgjord pizza eller tacos. Eller så gör vi det enkelt för oss och beställer pizza bara. Vi får se! Igår åt vi pytt i panna. Vi kokade rödbetor till också men det tog en eeeevighet för dom att bli klara så vi bestämde oss för att inte vänta och äta ändå.

Nytt i garderoben: Jag beställde två par byxor i början av veckan och dom har landat här hemma nu! ÄLSKAR dom! Nya favoriter. Jag är så kräsen med byxor och har svårt att hitta sådana som jag verkligen fastnar för.

Sötaste: Jason vill köra sin syster i vagnen hela tiden nu. Alltså älskade, fina Jason. Mitt hjärta smälter över hur fin han är. Världens bästa kille har vi.

Ett fint bud: Fick ett paket från Maria Nila igår. Detta är alltså inget samarbete utan en överraskning som kom i brevlådan. Vill nu beställa något och göra en god gärning för djuren i samma veva så har ni en rabattkod här nedan.

Helgen: Ser fram emot denna helg. Vi har mycket plugg och jobb framför oss men också mycket kul! Vi ska umgås med vänner både lördag och söndag så det blir jättekul. Och F har ju sin tenta på måndag som han måste plugga till.

Önskar er en underbar fredag! Stor kram! <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Elin

    Jag hoppas så innerligt (som en som följt dg länge och faktiskt, ja, bryr mig om dig hur det än låter) att du kommer in på din utbildning och verkligen fullföljer den hur lockande det än kan kännas att ta den enkla vägen och fortsätta leva det ytliga, tomma influencerlivet. Inte för att jag placerar DIG <3 där då du är annorlunda men det är vad det är, tror du förstår vad jag menar. En del bloggare har påbörjat något men avslutat det för att fortstta sitta och ta bilder, göra samarbeten och blogga hela dagarna. Men vad ger det? Vad blir man för en människa? I nästan allas ögon är det mycket mer beundransvärt att investera i en utbildning, att sträva efter något, att bli något. Det är så imponerande. Skulle beundra dig till tusen och känna att du verkligen ÅSTADKOMMER något på riktigt om du fullföljer din utbildning. Och jag tror många är med mig där, Självklart är inte dina läsare några att ”kräva” något av dig, hoppas du förstår min kommentar rätt, Du ska göra det som är rätt. Men jag VET att en utbildning är värt så mycket, också i andras ögon. Det är så respektabelt också, tänk att ha en mamma som varit disciplinerad och hängiven åt något! Som verkligen gjort något vettigt! Så stolt man blir som barn. Även om kärlek givetvis är nr 1. Hur som helst tror jag stenhårt på dig. Särskilt som socionom, du känns som gjord för det. Åren går så snabbt när man pluggar och helt plötsligt är man klar och står där med sitt examensbevis och man verkligen gör ett jobb med nytta, ett jobb som hjälper människor. Finns det något mer meningsfullt efter att vara förälder? <3 Go go go!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för din kommentar och för att du delade med dig <3 jag hoppas mina barn ska vara stolta över mig oavsett om jag har en utbildning eller inte. Håller inte med dig om att det är enbart ytligt och tomt att arbeta som influenser. Man kan påverka mycket och göra mycket gott för andra. Stor kram till dig och tack för din pepp!! <3

  2. Profilbild
    Sara

    Åh fick hela den där ”Heal” serien i födelsedagspresent, luktar SÅ gott 😍🙏🏼 Hoppas de är lika bra som alla andra Maria Nilas serier som jag testat från dem, bara hunnit prova denna en gång ännu ☺️ Vilken är din favorit från dem?

  3. Profilbild
    Evelina Kyrk

    Världens finaste familj!! Alltså det lyser kärlek om alla er! 🙈😍

    Har typ ångest över att du eventuellt ska sluta blogga 😂 tycker liksom vi är kompisar haha 😂 😍
    ha en underbar helg!

  4. Profilbild
    Camilla

    Du hade ju problem med acne under dina graviditeter. Hur är din hy nu? Jag fick barn för ett år sen, fick mycket acne i ansiktet när jag var gravid och den är fortfarande lika illa. Mår sämst över detta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är okej! Långt ifrån perfekt och jag har lite ärr och märken kvar..Men det är mycket bättre!Får nya finnar då och då men inget märkvärdigt.. Hoppas det går över snart för dig, kram <3

  5. Profilbild
    Anonym

    Testar igen, förra kommentaren verkar inte ha gått fram. Hur ser du på användningen av mikroplaster? Speciellt i relation till dina barn och då främst Jolie som är hjärtebarn? Håller du plastanvändningen låg eller hur tänker du? Hur mycket plaster konsumerar du själv? Hade varit intressant att höra dina åsikter kring detta enorma världsproblem!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tänker inte på det speciellt mycket. Försöker köra trä och glas på det mesta men är långt ifrån perfekt och har mycket i plast! Kram kram

  6. Profilbild
    Alexandra

    Såå fina ni är! Och älskar verkligen erat kakel och håller på och renoverar köket men osäker på vilken storlek på kaklet vi ska ta! Har ni 7,5*15cm eller 10*20cm?? 😍🙏🏼

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish