Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hur jag lägger upp mitt bloggande

Jag har kunnat leva på mina sociala medier sedan 2015 nu. För mig är det en evighet medan det finns folk som har varit i denna bransch i säkert över 10 år.. Jag är så glad över att jag är där jag är och över att jag vågade dela med mig och bjuda in andra i mitt liv. Lite mer om mitt bloggande: 

– Kvällstid! Det är då det händer. När barnen somnar så sätter jag igång och knappar på tangenterna. Här börjar jag också redigera bilder. Det tar ju sin lilla tid men det är så värt det. Jag tycker att det gör så mycket för en bild att bli redigerad. Den kan vara ful och mörk och plötsligt bli fin och ljus, haha. Det gör verkligen ALLT med hur man redigerar sina bilder. Jag tycker att jag har hittat min stil allt med med årens gång. Minns ni i början när jag bara körde filtret ”valencia” på instagram?

– Fika! Alla dessa sena kvällar med datorn i famnen. Vad hade jag gjort utan fika!? Det finns alltid lite snacks nära mig när jag redigerar bilder och skriver på datorn om kvällarna. Just nu är te, macka med ost och marmelad eller satsumas favoriterna. Igår kväll vid 21 blev jag plötsligt sugen på ”kött”bullar och pasta så F åkte och handlade det. En påse chips blev det också, haha..

– Om dagarna försöker jag att vara så o-uppkopplad som möjligt. Svarar lite på mail, tar lite bilder snabbt men huvudfokuset ligget alltid på barnen. Ibland kan jag behöva ta mig tid mitt på dagen till jobb men det är sällan. Jag hinner på kvällarna om jag är fokuserad och bara kör på.

– Allt som är taskigt och elakt hör inte hemma här. Det raderas. Och vet ni? I början fick jag nog precis lika mycket hat som dom flesta andra bloggare får.. Men jag tror att dom som hatar förstår allt mer att sådant inte släpps igenom här vilket leder till att dom ger upp och slutar skriva skit. Jag läser inte ens taskiga kommentarer. Läser första orden och man märker rätt snabbt om någon vill illa. Om fallet är så blir det sopkorgen direkt. Varför ska man läsa sådant som gör en ledsen?

– Min inspiration hittade jag främst från andra bloggar förut. Idag har jag inte samma tid för att läsa andra bloggar men försöker hålla mig uppdaterad några gånger i veckan iallafall. Man får inspiration av andras inlägg och tankar. Det är lätt att skapa eget innehåll utifrån det. Annars finner jag det mesta att skriva om i min egna vardag faktiskt. Egna tankar som dyker upp, saker som händer mig och oss, känslor som jag bär på..

– Många menar att vi så kallade influensers har ett riktigt slappt jobb. Att vi bara tar det lugnt och inte gör särskilt mycket. Jag tycker att det är ett riktigt lyxjobb. Det är fantastiskt att kunna få jobba med det man älskar, styra sina arbetstider själv, inspireras av andra och inspirera tillbaka.. MEN det är en tuff bransch. Och det kräver extremt mycket av en + att det tar tid. Man är ofta stressad, man ska leverera innehåll och hålla god statistik. Det tar rätt mycket kraft psykiskt också. Men ett lyxigt jobb är det, ja!

– Mitt intresse för att skriva har jag haft så länge. Ibland när det känns svårt att sätta ord på känslor så har skrivandet varit min räddning. Jag var väldigt tidig med att både läsa och skriva och skrev dagböcker redan i tidig ålder. Älskar att få ner tankar i text. Det känns som att man tar ut tankarna ur huvudet så att det blir helt tomt. Istället hamnar allt på pappret eller på dokumentet i datorn. Jag rensar tankarna i skrift.

– Jag tycker att det roligaste med att blogga är kontakten i kommentarsfältet. Har skrivit detta så många gånger men vi känns som ett stort tjejgäng här inne! Många av er ”känner” jag nästan då vi hängt med varandra i flera år och pratat om allt möjligt bland kommentarerna. Ni är guld värda. Jag älskar er alla och ni betyder så mycket för mig! Tack för all pepp, stöd, erfarenheter.. Ni betyder mycket mer än vad ni kanske kan tro!

– För att bli större med sina kanaler och få dom att växa så tror jag att det är viktigt att man syns. Kommentera konton och bloggar som du själv följer, tipsa om andra konton och be dom tipsa tillbaka.. Uppdatera ofta, ha en tydlig målgrupp som du vill nå ut till, följ en röd tråd med dina inlägg och bilder, var engagerad i dina följare och läsare och svara på kommentarer. Våga bjuda in och dela med dig.

Det bästa med bloggen är all tid med dessa två! Och såklart att få prata med er i kommentarsfältet. Älskar det!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Camilla @tiobarnsmamman

    Jag älskar din blogg,jag är kanske gammal som följer dig och har en dotter nära din ålder men gillar din blogg och dina bilder.
    Jag vill bara göra om mitt hem mer o mer efter jag läst här😍
    Jag försöker få min blogg större men har jättesvårt.
    Får man fråga vilket program i datan du använder?
    Skulle vilja hitta min stil oxå😊

  2. Profilbild
    Jessica

    Hej Gabriella.

    Jag ställde en fråga för en tag sedan angående f’s
    namn och vart det kommer ifrån. Har aldrig hört varken fjodor eller joss innan. Jag kommer dock inte ihåg vilket inlägg det var jag skrev kommentaren. Men jag har letat som en galning och har inte hittat något svar. Jag ville bara fråga om du vet med dig att du svarat på den kommentaren? Har du valt att inte svara är det såklart okej men då kan jag sluta leta haha! Kram kram

    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Efternamnet är från Tjeckien! 🙂 och Fjodor är ju ett ryskt namn men hans föräldrar är tjeckiska/finska så det tog dom mest för att dom tyckte om det 🙂 KRAM <3

  3. Profilbild
    Veronika

    Jag önskar verkligen att jag vågade starta en blogg och dela med mig på Instagram, men jag är väldigt introvert och vill heller inte få elaka kommentarer. Är oerhört rädd att folk skulle illa om mig på något sätt. Kännde du någonsin så? Har du något tipps hur man kanske kan komma över detta? Det ser ju så kul ut att kunna lägga upp sina bilder, dela med sig, få bra respons. Men den negativa sidan tar över just nu och jag vågar inte 🙁 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår verkligen.. Det är inte lätt att skaka av sig. Det är nu mot senare år som jag blivit mer hårdhudad och genuint inte bryr mig om vad folk skriver om mig.. Man kan inte vara omtyckt av alla 🙁 inte okej att skriva taskiga saker för det men vissa gör det ändå.. Brukar tänka att det bara visar vilket tragiskt liv dom har. Tänk att ha tiden att sitta och kasta skit på andra!? KRAM <3 kör på din dröm!!<3

  4. Profilbild
    Louise

    Din blogg är i världsklass! Man får sådan positiv energi av dig!
    Du är dessutom så snygg!
    Jag undrar, vad använder du för hudvårdsprodukter till ansiktet? Jag har sådan problem med acne och skulle verkligen behöva lite bra tips! Du ser alltid så fin och slät ut i hyn.
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad du är snäll!! Tack gulle du!! <3 Jag kör Dermalogicas special cleansing gel och sedan har jag deras skin smoothing cream. Även daily microfoliant därifrån! Kram kram

  5. Profilbild
    Jennifer

    Fina underbara du!
    Jag älskar att läsa din blogg, den är en riktigt mysig och ”feel good” blogg. Man mär bra av att läsa om er fina familj. Hoppas du inte kommer fortsätta med det du gör, ni är grymma.
    Det vore en dröm att få träffa dig en vacker dag.
    Ha de bäst!
    Kram💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du <3 <3 så himla fint skrivet. Du anar inte hur glad jag blir! TACK! Massor med kärlek och stor kram till dig <3

  6. Profilbild
    diana

    Jag tror exakt som du gällande troll
    ”Men jag tror att dom som hatar förstår allt mer att sådant inte släpps igenom här vilket leder till att dom ger upp och slutar skriva skit.”
    Exakt det är vad jag säger till alla som gör inlägg då och då om troll. Ge de inte uppmärksamhet, låt det va, radera, de slutar, det blir inte roligt. De vill synas, de vill få plats, de vill påverka. Låt det va, radera och så försvinner det.

  7. Profilbild
    Karin

    Gabriella, jag tycker så mycket om att läsa din blogg för man mår bra av den. Du känns genuin och uppriktig i det du skriver och det är inte så ängsligt och inte bara yta. Det tycker jag behövs! Dessutom skriver du bra och känns ansvarsfull och mogen. Det uppskattas! Jag gillar att du verkar vara en normal person som vill vara snäll och det blir jag inspirerad av för så försöker jag också leva mitt liv. Jag kommer att följa dig så länge du bloggar och önskar dig lycka till med vad du än tar dig för. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså wow vad fina ord!! Blir på riktigt helt tårögd. TACK! Din kommentar träffar verkligen rakt i hjärtat. Ha en underbar kväll <3 kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish