Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Halloween

Hej fina <3

Torsdag redan! Gud vad dagarna går snabbt.. Vi är inne i november nu och det är ju snart jul! Haha, så känns det iallafall. Igår smälte lite av all snö vi fått bort och det är så tråkigt med regn och slask.

Igår hann vi med massor av måsten här hemma och på kvällen så gick F och barnen på en ”bus eller godis”runda med grannarna. Jag passade på att storstäda, tvätta och jobba lite. När barnen hade somnat drog mannen till gymmet och jag fortsatte med jobb. Min mobil strular och allt tar ungefär 193838 gånger så lång tid då.. Är lite sugen på att faktiskt köpa mig senaste modellen av iPhone nu.. Om den finns i butik så ska jag nog.

Igår fick jag förresten in en förfrågan om samarbete från ett företag som sköter resor till Dubai! Hade ju varit SÅ kul! Dock så tror jag nog inte att det blir av på grund av olika anledningar men hur häftigt hade inte det varit!? Ett av mina drömresmål är helt klart Dubai! Men men.. Vi kommer säkert iväg dit någon gång i framtiden ändå. Just nu siktar vi mer på Grekland mot nästa sommar/höst (om Jolie mår bra). Tanken var ju att åka iväg nu i vinter med men vi sparar nog hellre pengar och lägger på huset till våren. Är så mycket att fixa ute.

Önskar er en underbar dag! Kram!

Vaniljkvarg till frukost!

På dagen läste vi bok om dinosar!

Vi har också dinosaurier i plast här hemma så vi sitter och jämför deras utseende med dom i boken. Så spännande tycker barnen (framförallt Jason då, hehe).

Puss på min prinsessa!

Lillasyster Jolie!

Svårt att få till en bild på Jason nu för tiden. Han sitter aldrig stilla, haha!

Det blev pannkakor till lunch. Med bär och grädde, mmm.

Älskling! Han var sminkad till en björn och pappa F hade på sig en läskig björnmask som han hade på någon halloweenfest för ett par år sedan.

Jag och F fick hem skorna som vi hade beställt igår förresten!

Jason hade ju likadana skor redan här hemma så han ville genast ta på sig sina med och ha samma som pappa.

<3 <3 <3

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Via snapseed och VSCO 🙂 brukar fixa ljus, kontrast och mättnad i snapseed och sedan kör jag filter via VSCO 🙂 kram kram och tack snälla <3

  1. Alexandra Rae

    Jag bor I england och vi Aker till Dubai typ en gang om aret. Ar har just nu. Tycker det ar perfect for inte jattelangt flight, valdigt modernt och jatte safe. Kan tanka mig att sjukvarden har ar jattebra ocksa, allting har hög standard, Sa kanske värt att kolla anda?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish