Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite shopping till mamman

Inlägget innehåller annonslänkar

Unnade mig lite nytt förra veckan och nu fick jag hem det. Så nöjd med allt! Fyndade allt på rea så fick betala runt tusenlappen för allt detta.

Dessa byxor ÄLSKAR jag! Har redan ett par här hemma men nu när dom var så billiga ville jag ha ett par till för säkerhets skull. Om något skulle hända med dom andra. Ni hittar dom här. Kostar bara 149:- just nu! Tips!

Testar mig fram med lite nya lösfransar. Tycker det är roligt att experimentera lite. Ni hittar dessa HÄR och HÄR.

Även denna fina tröja kostar bara 149:- just nu! Ni hittar den här!

Den vita toppen hittar du här. Den svarta här.

Denna fina hittar du här. 

Kommer såklart visa allt på kroppen med allt eftersom! Men tänkte att det kan vara kul att se såhär med. Gillar ni att se vad jag shoppar? Klicka på hjärtat längst ner i detta inlägg i så fall. Kram!

Kommentarer

  1. Martina

    Okej – HUR får du lösögonfransarna att sitta en hel dag?! Hade gärna använt det, om det inte vore för att det jämt släpper.. har du nåt superknep att dela med dig av? Nåt speciellt lim? Hjälp en annan trött småbarnsmorsa som vill se fräsch ut 🙈😅

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      DUO limmet är bäst!! Blå förpackning, finns på Kicks och Åhléns exempelvis. Behövs bara lite och dom håller hela dagen 😀 kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish