Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdagstips

Inlägget innehåller annonslänkar

Här kommer lite tips torsdagen till ära! Älskar byxorna nedan och förstår varför dom säljer så bra som dom gör. Är så sugen på dom! Och den svarta jackan har jag här hemma, så fin! Tightsen är några av mina favoriter att träna i och mobilskalet fick jag hem förra veckan.

Och så lite tokfina inredningsgrejer! Lamporna har vi ju här hemma och den guldiga lampan har vi i silver i Jasons rum! Älskar alla tre! Förvaringslådorna har vi inne hos Jolie i hennes rum =) Och hur fin är inte kudden i form av en stjärna!? Älskar också korgen (har den här hemma i olika storlekar), ballongen (har den på Jolies rum) och bokhyllan som vi har en liknande av i lekrummet. Muggarna har vi också och älskar dom!

Och här ser ni några av mina skönhetsfavoriter! Plattången är bäst! Fransarna använder jag varje dag nästan. Läppstiften i dessa nyanser är mina favoriter och dom använder jag också varje dag, likaså CC-krämen. Solpudret har jag beställt så ska bli kul att prova! Peelingen från Dermalogica är en dröm! Så så så så bra!! Verkligen ett supertips. Och ansiktskrämen och rengöringen har jag också hemma sedan länge. Träningskläderna är superfina! Och dom grå och rosa byxorna är ju också helt underbara och ser så sköna ut. Ska nog klicka hem dom grå.

Kommentarer

  1. Angelica

    Den svarta jackan på bild här som du nyligen köpt, är den riktigt varm för vintern? 😃 Den är så fin och jag funderar på den, men så svårt ibland och få en uppfattning om hur varma/tjocka dom är, vill inte den ska vara för tunn så utan att detta ska vara den varma man har när det blir riktigt kallt😍
    Ha en fin kväll💕
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, jag tror det! Med en varm tröja under iallfall. Beror på hur lätt man fryser och hur mycket man är ute.. Är man ute mycket och långa stunder så tror jag nog inte det. Kram kram <3 detsamma!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish