Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Event på min frisörsalong!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Attityd Exclusives 

Vill tipsa er om att min frisörsalong nu fyller två år och firar detta med ett event! Alla är välkomna och datum för eventet är nu den 24/10 (imorgon alltså!) mellan 17-19 =) På plats kan man vara med och tävla om en supervinst och dom har även en pågående tävling och mer info om detta på sitt instagramkonto @attitydexclusives =)

I fredags var jag och fixade håret och jag är så nöjd som alltid! Ni ser bilderna nedan! Visst blev det fint? Jag har börjat få allt bättre kvalitet i mitt egna hår och har väldigt lite löshår i just nu. Så glad över det! Älskar verkligen hairtalk-håret och är så glad över att jag hittade det. Löshår är ju annars inte alls min grej men detta känns så naturligt och bra.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Attityd Exclusives 

Kommentarer

  1. Sofia

    Hej! Tack för en jättehärlig och äkta blogg! Jag funderar mycket över att sätta i lite löshår (mitt hår ser så himla tråkigt och slitet ut efter min senaste graviditet) undrar om du testat olika typer av fästen, isf vilket är det bästa enligt dig, hur ofta behöver du sätta om löshåret? Hur tar du hand om ditt hår? Har kvaliten på ditt hår förändrats mkt efter din graviditet och under tiden du ammar? Tycker du har sånt fantastiskt härligt hår så skulle va kul att läsa mer om de😊 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla för fina ord <3 Jag älskar haitalk! Sätter om det var sjätte vecka och har inte alls mycket löshår i nu utan mitt naturliga hår har fått växa ut 🙂 hairtalk är så snällt mot håret också! Tvättar det bara typ två-tre gånger i veckan och sedan har jag i inpackning och balsam vid varje tvätt med. Sedan kör jag olja och värmeskydd och lockar det och så håller det sig fint tills nästa tvätt. Ja, det har förändrats en del till det sämre under graviditet och amning men nu är det snart som det brukar vara igen 🙂 är så glad för det, kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish