Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Wokgryta med tofu och ris

Haha.. Vet inte vad jag ska kalla vår mat från igår men det var väl någon form av wok med ris! Fast ändå en gryta med då det var massor med kokosmjölk i. Så den får heta wokgryta med ris =)

Du behöver: 

Ris

Broccoli

Blomkål

Minimajs

Morot

Röd paprika

Gul lök

Tofu

Kokosmjölk

Iallafall! Så gott och enkelt! Jag tog bara lite av alla grönsaker + lök och stekte ihop. Tillsatte tofu som jag också stekte tillsammans med allt på hög värme i olja och när allt fått yta och blivit lite mjukt så hällde jag över kokosmjölk, röd currypasta, saltade lite och hade i lite curry. Lät puttra under lock tills allt var mjukt. Åt med ris och soja + sweet chilisås.

Kommentarer

  1. Michaela Malmström

    Hej Gabriella! Vill bara säga att jag uppskattar din blogg och Instagram jätte mycket! Jag har en fundering.. Jag har själv en dotter på 7 månader, och allt prat om miljöpåverkan skrämmer mig varje dag och får mig att tänka extra mycket när vi handlar mat. Jag vill att det ska vara närproducerat och finns det bara en vara jag vill ha men den kommer från Thailand så hoppar jag den. Jag vill att barnen ska få bättre förutsättningar än vad det ser ut att vara nu. Hur tänker ni? Ni handlar ju väldigt mycket frukt och grönt och i princip allt är flyget upp till norra Sverige från andra sidan jordklotet. Är det något ni tänker kring eller handlar ni bara det ni vill äta? Vore så kul att höra hela tankar kring det eftersom det är ett hett ämne, och ni med många följare har stor påverkan på era läsare och att kunna vara förebilder när det kommer till det mesta. Många kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej 🙂 men så glad jag blir, tack!! 🙂 <3 förstår! Nej, jag tänker faktiskt inte så mycket på det. Vi handlar en del ekologiskt och köper närproducerat av det som finns (ost, smör, ägg osv oftast) men frukt köper vi utan att tänka var det är ifrån om det inte är säsong.. Ex. köper vi alltid svenska äpplen när det finns, kram! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish