Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er.

Helgen har varit jättefin och rätt lugn. Vi har samtidigt hunnit med mycket. Rensat upp i vårt förråd, handlat för nästa vecka, pluggat, jobbat, lekt och myst massor med barnen, tagit en del promenader. Jag hann med ett långt bad med inpackning och ansiktsmask och kände mig som en ny människa efteråt! Har också varit på bio med Jason och F var ute en av kvällarna med några vänner.

Önskar er en fin, inspirerande och bra start på veckan. KRAM <3

En sovande liten älskling i vagnen =) 

Försökte ta en bild på oss under en av promenaderna men min kamera på mobilen är helt trasig nu typ.. Den på framsidan iallafall. Alla bilder blir helt överexponerade så att man ser ut som ett spöke. Suddiga blir dom med. Är verkligen i behov av en ny telefon och funderar typ på att köpa en likadan som jag har idag. En iPhone 8 med stor skärm. Är också sugen på den nya iPhone som har kommit men vet inte om den är värd pengarna.. Vad har ni för mobil just nu? Är ni nöjda? 

Denna badbomb fick hänga med i badet! Älskar den!

Innan veckohandlingen finns inte allt för mycket mat hemma så då får man experimentera lite och vara mer kreativ. Vi åt stekta champinjoner i örter, stekt ris med tomat, paprika, kikärtor och zucchini, oliver, majskolv, sås och lite grönsaker på sidan av.

Så mysigt med bio med min stora kille! Lite egentid för bara oss.. Han åt popcorn och jag åt chips och så smakade vi av varandra, haha.

I söndags åt vi brunch ute på stan innan storhandling väntade!

Bästa med helgen <3

Och så fick jag ett ryck under söndagskvällen! Gjorde plommonpuré och päronpuré till Jolie, gjorde nytt grötpulver till henne med nyponskal och pumpakärnor. Gjorde chiapudding till frukost dagen efter. Slängde ihop en lasagne och mixade till barnmat åt Jolie. Och så gjorde jag nyttiga chokladbollar på dadlar med.

Kommentarer

  1. Sandra

    Jag har en Huawei p9 lite och den gav jag 500 kr för. Lätt mitt bästa köp nånsin. Superenkel att använda (har en iphone på jobbet och tycker att den är sjukt krånglig och icke-intuitiv jämfört med huawei) och grym kamera. Kommer att köpa en p20 pro när det är dags att uppdatera.

  2. Rossana

    Jag har nya iphone xs, haft den i ca 3vk nu och fullständigt älskar den!
    Hade iphone 7innan, och denna har så mycket bättre batteritid, stor skärm med jätte fin bild& ljus. Samt en toppen kamera, båda den bakre & ”selfie” kameran är också topp. Var själv lite osäker på de här med helskärm & ingen hemknapp😳 men efter ca 5min var man van med alla nya sätt & att ingen hemknapp fanns!
    Ha en fortsatt bra kväll!😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul att du gillar den 😀 ska spana in den lite närmre!! 🙂 Förstår det! Hoppas jag känner samma om jag köper den, kram 🙂 detsamma

  3. J

    Har en 8+ sen dyra året tillbaka och kan starkt rekommendera! Stor skärm och bra kamera. Jag var inne på iPhone x men ville inte ha hel skärm ifall det skulle bli lagg att låsa upp telefonen, samt att den var över 2000:- dyrare. (Betalade nästan 10 för min då den var sprillans då).

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh det är samma som jag har 😀 älskar den!! Känner precis samma! Därför valde jag just 8+ före iPhone x. Kram kram <3

  4. Julia

    Blev iPhone XS max för mig. Stor och fin skärm, så skön att kolla på, bra kamera och batteri 🙂 Supernöjd! Vid kontantköp kan man köpa på Netonnet, fick min returen där för ca 12500( stor skillnad mot ca 13800):)

  5. Madeleine

    Jag har haft min nuvarande iPhone i 3 år och den är inte ens i närheten av slut än (har en 6s, tappar den i golvet minst en gång om dagen också) och tror att dessa nya kommer kunna hålla ÄNNU längre, särskilt med det nya glaset som ska vara sinnessjukt bra (finns videos på youtube där de testar tappa telefonerna PÅ ASFALT UTAN SKYDD och det blir typ inte ens en liten skråma). Jag tycker aldrig det är värt att köpa en telefon kontant dock utan tycker det är mer värt med avbetalning. Jag beställde nya fast den mindre varianten och räknade ut att det blev billigare med avbetalning + abonnemang än att köpa kontant, så då kändes det värt.. 🙂

  6. Diana

    Jag har en huawei p20 pro. Hade innan en Samsung s7 edge och kan lätt säga att huawei är de bästa jag någonsin haft. Tar enastående bilder in och läs om den och se om fler har den 👍🏼👍🏼

  7. Sandra

    Hej! Vad är de för recept du har på gröt pulvret? Vet att du nämnt tidigare att du skulle lägga upp ett recept men hittar det inte. Våran lilla flicka som är en månad yngre än jolie vill inte äta köpesgröt så vill gärna ha ditt recept 😊

  8. Alexandra

    Jag har just nu Iphone 7 och är väldigt nöjd. Har haft den i 10 månader hittills och fungerar perfekt. Har den på abonnemang så måste betala den i 2 år. Vill dock byta in den mot en + modell. Sugen på Iphone x eller Iphone 8+. Får se hur det blir med jobb. Tar studenten nu i sommar som kommer och måste ju ha råd att ha kvar telefonen. Får jag jobb kommer jag garanterat att byta

  9. Louise

    Jag köpte precis den nya iphone xs. Är supernöjd! (Hade iphone 7s innan). Denna är ju bara en enda stor skärm, så skärmen är riktigt stor. Plus en helt fantastisk kamera med massor av funktioner, som säkert skulle vara smidig för dig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish